Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Utestoler

Sommeren er nydelig, med solskinn og varme hele natten - eller kanskje lyden av regn mot taket. Med rimelige og stilige utestoler fra Sleepo, kan du nyte begge deler. Bla gjennom vårt brede utvalg og klikk hjem din favorittstol!

Utestoler i flere varianter

Sommeren er nydelig, med solskinn og varme hele natten - eller kanskje lyden av regn mot taket. Med rimelige og stilige utestoler fra Sleepo, kan du nyte begge deler. Bla gjennom vårt brede utvalg og klikk hjem din favorittstol!

Utestoler for alle vær

Når man tenker på utemøbler blir man liksom litt ekstra glad. Grillkvelder, late ettermiddager i solen med en god bok, sensommerdager med god mat og godt selskap. Hos Sleepo er det utestoler i tre og andre materialer, både til balkongen og hagen samt terrassen, i god kvalitet slik at de tåler alle forskjellige sider av den skandinaviske sommeren. I vær og vind vil de nye møblene dine holde seg godt, slik at du kan bruke og nyte dem år etter år, sommer etter sommer, med brennende sol og myggnetter. Enten du leter etter stoler for bare en eller to personer eller en hel familie, har du funnet den rette.

Forskjellige stiler for forskjellige mennesker

Billige utestoler trenger ikke å gå på kompromiss med kvaliteten. Hos Sleepo er det utendørs stoler i kunstig rotting, tre, stoff og metall, slik at alle kan finne noe som passer deres smak. Hvilken stil har du og hjemmet ditt? Vil du ha enkle stoler som passer på alle balkonger og med alle hager, eller noe mer klassisk, eller kanskje en moderne lenestol som forbedrer personligheten til ditt hjem? Å ha en utestol som er både stilig, enkel og behagelig å sitte i er et must på sensommerkvelder for å kunne sitte i timevis og snakke og spise med venner.

Utestoler på Sleepo

Sleepo har mange stilige hagestoler til virkelig gode priser og i god kvalitet. Hvis du bestiller fra vårt store utvalg, sørger vi ikke bare for å gi deg rask levering, men også et 14-dagers åpent kjøp. På denne måten kan du prøve de nye møblene dine hjemme og gjøre det til en del av interiøret ditt så snart som mulig.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;