Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Stoler

Sett deg ned på en av våre kjekke stoler. Her har vi samlet alt du måtte trenge for å oppnå optimal sittekomfort. Kanskje du har behov for nye spisestoler? Noen pene puffer eller barstoler? Eller en avslappende lenestol? Velg fra vårt brede utvalg av stoler, puffer, benker og mer, i en rekke forskjellige materialer, farger og former.

Populære merker

Fine stoler

Kategorien stoler fra Sleepo betegner et bredt utvalg av forskjellige typer stoler i en rekke designstiler. De har alle to ting til felles - de er av veldig høy kvalitet og holder banneret høyt når det gjelder design.

Stoler som en spennende interiørdetalj

Kjøkkenstoler eller spisestoler er ikke mer enn navnet på en stol som passer på et kjøkken. Den har stort sett rett rygg, men ellers er det ingen vesentlige begrensninger på hva som kan kvalifisere som kjøkkenstol. Verdsatte modeller er de som går i stil med de legendariske Mauren-stolene, eller de enkle trestolene med lameller som ryggstøtter. Komplett med en komfortabel setepute, og du vil sitte komfortabelt. Hos oss vil du absolutt finne stolen på nettet som du har lett etter lenge. Utvalget vårt går fra en rekke tresorter, til plast og metall, og alt med en enorm bredde når det gjelder farge og form. Lag den luksuriøse og myke følelsen med en stol i fløyel. Kanskje det er på tide med et stolvalg som gir en spennende kontrast til spisebordet ditt?

Den tidløse rottingstolen

En klassiker fra vårt sortiment som aldri går ut på dato er en rottingstol. Det myke, buede setet krever virkelig at noen synker ned i det og slapper av. Dette er virkelig et eksempel på tidløs design, noe som betyr at den er riktig i uansett alder. Kombiner med et sidebord i svart jern for en kontrast i tynne linjer som gir deg et underlag å legge snacks og drikke på. Hvis det er prisen som styrer ditt valg, bør du sjekke ut våre billige stoler på nettet. Sleepo har alltid fordelaktige tilbud som gir deg muligheten til å finne gode design for lite penger.

Fordelene med Sleepo

Vi i Sleepo bryr oss om fornøyde kunder som setter grensen for kvalitet og stil høyt. Av den grunn holder vi oss til et stort utvalg og fokuserer på en rekke utvalgte designmerker, som vi synes produserer veldig spesielt gode møbler. Vi holder oss til klassiske stoler og krakker, samt bord og oppbevaring i moderne design. Bredde som ikke mister i kvalitet er karakteristisk for vårt attraktive sortiment, og vi er også forsiktige med å levere raskt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;