Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Lyslykter

Lys opp tilværelsen med stemningsfylle lyslykter. Gi hjemmet ditt det lille ekstra med fantastiske lyslykter fra oss. Her finner du lykter som er både store og små, klassiske og annerledes, så vel som gjennomsiktige og solide - alt slik at du finner lykten som hjertet ditt brenner for.

Koselige, rimelige lyslykter hos oss på Sleepo

Stearinlys skaper atmosfære og kan være den siste interiørdetaljen som bidrar til en koselig følelse på rommene. Match med andre interiørdetaljer og tente stearinlys i forskjellige hjørner av hjemmet ditt.

Skap en harmonisk og koselig følelse med nye lyslykter

Her er et utvalg av vakre og koselige lykter for hele hjemmet. Velg mellom forskjellige lykter som lyslykter i glass, små lyslykter i mange fine og koselige farger og former. Det finnes lykter i forskjellige typer farget glass for å gi et mykere, varmere lys. Er du lei av et hvitt hardt lys inne på toalettet? En lyslykt inne på badet kan gjøre mye for en koseligere atmosfære når du skal ta et bad, eller hvis du har gjester på besøk og ikke vil at de skal bli sjokkert av et sterkt lys på badet. Alle rommene blir koseligere med en koselig lyslykt.

Lyslykter i vinterhagen og på balkongen

En mild sommerkveld på balkongen eller en høstkveld innpakket i et tykt teppe med en bok på terrassen. Det vil alltid være en koseligere atmosfære med en eller flere lykter. Skap atmosfære i hjemmet ditt med vakre lykter fra Tell Me More, House Doctor, Skruf, Bloomingville og Sleepos eget merke Sleepo Collection. Her finner du et stort utvalg av lyslykter fra kjente merker med høyeste kvalitet og nyeste design. Noen har valgt et klassisk design, mens andre har et litt mer moderne preg. Ikke vær redd for å blande lykter og lysestaker av forskjellige modeller og stiler. Det skaper en personlig og koselig stil i hjemmet ditt.

Stilige lykter for alle rom

Når du har dekorert hjemmet ditt, er det siste du må gjøre å sørge for detaljene. Det blir hjemmekoselig med stearinlys i vinduskarmer og på salongbord. Bestill stearinlys i klassisk eller moderne design og få dem levert hjem innen få dager. Vi tilbyr et åpent kjøp i 14 dager når du kjøper interiørdetaljer fra vårt store utvalg.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;