Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp i 14 dager

Personvernregler

Personlig informasjon

Personvernet ditt er veldig viktig for oss, og vi prøver å beskytte din personlige informasjon på den beste måten. Det er vår intensjon å alltid følge alle gjeldende lover og regler for beskyttelse av personopplysninger. Med denne policyen vil vi hjelpe deg med å forstå hvilken informasjon vi samler inn og hvordan denne kan brukes. I forbindelse med kjøp eller innsending av informasjon godkjenner du policyen og godtar behandlingen av din personlige informasjon i samsvar med nedenfor.

Personlig dataleder

Sleepo AB, 556857-0146 
Markvardsgatan 9 (besøksadresse) 
SE-113 53 Stockholm, SVERIGE 

er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Personopplysninger vi behandler

Vi behandler informasjon du gir eller har gitt oss på sleepo.se eller som vi samler inn for eksempel informasjonskapsler for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde og for å kunne håndtere dine kjøp.

 Sleepo samler inn og behandler følgende personopplysninger om deg som kunde: : 

- Navn
- Telefonnummer
- E-postadresse
- Betalingsdetaljer:
Personnummer. Når du velger å betale med faktura, kan du også oppgi personnummer. Personnummeret lagres ikke av Sleepo, men lagres av partneren vår Svea. Kredittkortnummer. Ingen kortinformasjon lagres på Sleepo, men lagres av partneren vår Svea

- IP-adresse og informasjon om din bruk av sleepo.se
- Informasjon om leveringsmottaker
  Navn
  Adresse
  Telefonnummer 

Bruk:

I tillegg til det ovennevnte kan informasjonen også brukes til statistiske formål, direkte markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og til identifikasjon. De kan også brukes til sending via tekstmelding, e-post og post, og hvis du ikke har motsatt deg dette, for markedsføring og informasjon via telefon. Hvis du vil slutte å motta markedsføring fra oss, kan du kontakte oss på kundeservice.

Informasjonen gitt og samlet kan brukes til å gi deg relevant informasjon og markedsføring og for å forbedre nettstedet vårt. Behandling for å forbedre betalingsløsninger og betalingsprosesser inkluderer behandling der dine personlige data, f.eks. personnummeret ditt, blir overført til andre selskaper og tredjepartsleverandører i form av analysedata. Data kan kombineres med data fra andre registre, f.eks. kredittinformasjonsregister. Vi kan behandle personnummeret ditt i forbindelse med kjøp for kredittinformasjonsformål på vegne av betalings- og kredittfirmaer.

Med den største forsiktighet kan informasjonen kobles til andre registre, både innenfor og utenfor EU, og at din personlige informasjon kan overføres til og behandles av partnere for de tidligere nevnte formålene i tråd med gjeldende lover og regler. Videre kan personopplysninger også deles eller koordineres med myndigheter og våre partnere for for eksempel levering, kredittinformasjon og betaling.

Salg av selskaper

I tilfelle et mulig salg av Sleepo eller i tilfelle en fusjon med en annen organisasjon, kan vi dele din personlige informasjon med våre rådgivere, eventuelle kjøpere og deres rådgivere, og kan også overføres til selskapets nye eiere.

Google

Sleepo bruker Googles annonseringstjenester. Du kan lese mer om Googles innsamling, deling og bruk av data her her.

Beskyttelse av personopplysninger

Vi har sikkerhetsrutiner og teknisk beskyttelse for å oppbevare personopplysninger i sikker lagring. Tilgang til personopplysninger er begrenset, og ansatte må identifiseres for å få tilgang til dataene de trenger.

Sleepo bruker bl.a. av Secure Socket Layer (SSL) for sikker dataoverføring over nettverk og Internett. Du må sørge for at SSL ikke er slått av i innstillingene til nettleseren du bruker.

Tid

Hvis du har lagt inn en bestilling på Sleepo, og dermed avtalt å bli registrert hos oss, lagrer vi informasjonen din til du avregistrerer deg. Du kan når som helst avslutte abonnementet. Personopplysninger vi mottar eller samler inn uten at du registrerer deg, lagrer vi så lenge det er lovlig nødvendig eller så lenge det er nødvendig å oppfylle våre og partnernes forpliktelser overfor deg, for eksempel for leveranser og garantier.

Informasjonen lagres uavhengig av hva som ikke lenger er tillatt i gjeldende personopplysningslovgivning.

Din personlige informasjon

I henhold til personopplysningsloven (PUL) har du rett til å bli informert om hvilke personopplysninger som behandles om deg gratis en gang per kalenderår. For å motta det, må du sende oss en skriftlig forespørsel. I følge PUL må du sende den signert med posten. Det kan ikke sendes via e-post. Adressen til Sleepo finner du på sleepo.no.

Det er viktig for oss at vi har riktig og oppdatert personlig informasjon. Kontakt oss hvis vi trenger å gjøre endringer. Du kan, og har rett, når som helst be om at dine personlige data blir rettet, slettet eller blokkert.

Du kan og har rett til å trekke tilbake godkjenningen av behandlingen av dine personopplysninger når som helst. Du kan begrense tilbakekallingen til bare en del av behandlingen, for eksempel behandling av direkte markedsføring.

Begrensning

Nettstedet vårt lenker til nettsteder som ikke er under Sleepos eierskap eller kontroll. Våre personvernregler gjelder bare for Sleepos nettsteder, og vi tar bare ansvar for disse. Hvis du forlater Sleepos nettsteder for et annet nettsted, bør du lese nettstedets tilsvarende policy.

Endringer i integritetspolitikken

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne policyen når som helst i den grad vi anser det nødvendig for å oppfylle nye juridiske krav, tekniske krav eller for å avhjelpe forstyrrelser. Endringer i policyen er publisert på nettstedet.

Informasjonskapsler

Her vil du finne mer informasjon om vår Cookie-policy

*Vilkårene ble sist oppdatert 22-05-2018

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp i 14 dager
Sleepo tilbyr alltid åpent kjøp i 14 dager