Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Spisebord Hvit

Hos oss på Sleepo finner du et bredt utvalg av hvite spisebord i ulike prisklasser og utførelser. Et hvitt spisebord er enkelt å matche med annen innredning og passer inn i de fleste hjem. Vi er sikre på at du vil finne et hvitt spisebord som vil gjøre spisestuen din enda bedre. Ta en titt på våre hvite spisebord nedenfor.

Velg riktig størrelse på ditt hvite spisebord eller kjøkkenbord

Før du velger et hvitt spisebord eller kjøkkenbord, er det viktig å tenke på størrelsen. Hvor mange personer skal bordet romme? Skal det være mulig å forlenge bordet ved behov? Det er også viktig å tenke på hvor stor plass du har tilgjengelig i rommet der bordet skal stå. Et for stort bord kan gjøre rommet trangt og vanskelig å manøvrere, mens et for lite bord kan se malplassert ut.

Materialvalg for ditt hvite spisebord eller kjøkkenbord

Når det kommer til materialvalg for ditt hvite spisebord eller kjøkkenbord, finnes det mange forskjellige alternativer å velge mellom. En vanlig favoritt er tre, som gir en varm og naturlig følelse til rommet. Hvis du ønsker en mer minimalistisk look, kan du velge et bord i glass eller metall. Det er også viktig å tenke på funksjonen til bordet. Hvis det skal brukes flittig, kan det være lurt å velge et bord med en solid overflate som tåler riper og flekker.

Et hvitt spisebord eller kjøkkenbord for alle stiler

Et hvitt spisebord eller kjøkkenbord passer perfekt til en rekke ulike stiler og innredninger. For de som liker en mer minimalistisk og moderne stil, kan en enkel design med rene linjer være et godt valg. For en mer rustikk og landlig følelse, kan et bord med årer i treaksjen og enkle metallben være perfekt. Det er også mulig å velge et hvitt bord i kombinasjon med andre materialer, som for eksempel tre og glass, for å skape en unik og personlig innredning.

Bredt utvalg av hvite spisebord

Vi har runde spisebord i hvitt, rektangulære spisebord i hvitt og hvite marmorbord. Match ditt nye hvite spisebord sammen med nye spisestoler. Våre mest solgte stoler heter Coco, Evert og Willy.

Hvis du er usikker på hvilket bord du ønsker, kan du lese vår bordguide som gir mer detaljert informasjon om hvert materiale og behandlinger av bordet.

Trenger du tips og råd før du velger det nye spisebordet ditt?

Hvis du har flere spørsmål eller tanker rundt våre spisebord, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770 for å få tips og råd og bestille besøk hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med valget av riktig bord. Hjertelig velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;