Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Spisebord Tre

Når du skal innrede kjøkkenet eller spisestuen din, er valget av spisebord eller kjøksbord en av de viktigste delene. Et trebord er et tidløst valg som passer inn i de fleste hjem og interiørstiler. Et spisebord eller kjøksbord i tre skaper en varm og innbydende atmosfære i rommet og kan enkelt kombineres med ulike stoler og dekorasjoner.

Matbord i tre og kjøksbord i tre - en tidløs klassiker

Når du skal innrede kjøkkenet eller spisestuen din, er valget av spisebord eller kjøksbord en av de viktigste delene. Et trebord er et tidløst valg som passer inn i de fleste hjem og interiørstiler. Et matbord eller kjøksbord i tre skaper en varm og innbydende atmosfære i rommet og kan enkelt kombineres med ulike stoler og dekorasjoner.

Matbord i tre - velg riktig stil og størrelse

Når det gjelder matbord i tre, finnes det et bredt utvalg av ulike stiler og størrelser å velge mellom. Du kan velge mellom moderne og minimalistiske bord med rette linjer eller mer tradisjonelle bord med detaljert snekkerarbeid. Det er også viktig å velge riktig størrelse på bordet slik at det passer inn i rommet og rommer det antallet personer du ønsker. Husk å ha nok plass rundt bordet for å bevege deg fritt, og at stolene skal få plass under bordet når de ikke er i bruk.

Kjøksbord i tre - et funksjonelt valg

Et kjøksbord i tre er et praktisk valg for de som bruker kjøkkenet mye. Tre er et slitesterkt materiale som tåler daglig slitasje og er enkelt å rengjøre. Kjøksbord i tre finnes i mange ulike stiler og størrelser, fra mindre bord som passer godt i en liten leilighet, til større bord som rommer hele familien.

Kjøksbord i tre - et funksjonelt valg

For å holde ditt matbord eller kjøksbord i tre i god stand, er det viktig å ta vare på det på riktig måte. Tre er et levende materiale som kan påvirkes av temperatur og fuktighet. For å unngå sprekker og misfarging er det viktig å plassere bordet på en tørr og stabil overflate. Unngå å plassere bordet nær varmekilder eller i direkte sollys. For å rengjøre bordet kan du bruke en fuktig klut og mild såpe. Tørk alltid av bordet etterpå for å unngå fuktighet.

Trenger du tips og råd før du velger det nye runde spisebordet ditt?

Hvis du har flere spørsmål eller tanker rundt våre runde spisebord, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770 for å få tips og råd og bestille besøk hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil ekspertene våre hjelpe deg med valget av riktig rundt bord. Hjertelig velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;