Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

barnerom

Vil du gi barna best mulig forhold for både lek og stille øyeblikk? Vugger, barnesenger og juniorsenger samt praktiske voksesenger er eksempler på interiør som skaper den rette atmosfæren for god søvn på barnerommet. Komfortable pyjamas, nattkjoler og tekstiler til barnesenger finner du også i vårt sortiment.

Populære merker

Barnerom

Dekorer barnerommet ut fra barnas ønsker og behov. Vi i Sleepo hjelper deg med å realisere drømmen om et rom som både fungerer på en rent praktisk måte og som gir inspirasjon til lek og læring.

Barnerom må være tilpasset barn

Hos oss finner du et nøye valgt utvalg av praktiske og flotte møbler til barnerommet, samt fine dynetrekksett i kjemikaliefri bomull.

Et barnerom skal føles trygt og friskt og helst være utstyrt med gjenstander tilpasset barnets alder. For å forhindre at uorden spres, er det også viktig å ha fornuftige oppbevaringsløsninger på barnerommet. I denne delen av hjemmet kan du også, hvis du vil, ta ut svingene litt ekstra når det gjelder morsomme farger og mønstre. Husk at barna er glade for å være involvert og bestemme for eksempel fargevalg. Når det føles slitt eller utdatert, er det bare å bytte.

Alt til nydelige barnerom

Vil du gi barna best mulig forhold for både lek og stille øyeblikk? Vugger, barnesenger og juniorsenger samt praktiske voksesenger er eksempler på interiør som skaper den rette atmosfæren for god søvn på barnerommet. Komfortable pyjamas, nattkjoler og tekstiler til barnesenger finner du også i vårt sortiment. Vi har ikke bare møbler og fine tekstiler som er spesielt tilrettelagt for barn, men også baby-treningssentre, stellebord og andre ting som gjør livet med de yngste medlemmene i familien praktisk og stimulerende. Vi har prøvd å tenke på alt fra følelsen du vil at barnerom skal formidle til små hjelpemidler, som ammeputer, som kan forenkle hverdagen for både barna og foreldrene deres.

Sats på barna, det lønner seg!

Har du sett det herlige bassenget vårt for koselige og trygge øyeblikk? Det er et praktisk og fleksibelt møbel som barn vil elske. Hos oss finner du det meste som trengs for et velutstyrt barnerom, for eksempel skift av senger og et spennende babygym. Vi er raske når det gjelder leveranser og kan også tilby god kjøpesikkerhet i form av 14 dagers åpent kjøp.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;