Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Trebord - bord laget av heltre

Det er mange fordeler ved å velge et massivt trebord. Disse bordene er laget av et naturlig materiale hvis korn gjør hver del unik. En annen fordel med et bord i heltre, i stedet for finert tre, er at den solide overflaten kan slipes for å fjerne eventuelle skader og merker, som igjen gir bordet lengre levetid. Trebord av heltre består ofte av tresorter som eik, ask og valnøtt, men også andre varianter som bjørk. De ulike treslagene er forskjellige når det gjelder både årring og naturlig fargetone samt holdbarhet, så du velger selv hvilken variant du foretrekker.

Trebord - elegante og funksjonelle møbler til hjemmet ditt

Et trebord er en tidløs klassiker som aldri går av moten. Med sitt naturlige og varme uttrykk passer trebordet inn i alle typer interiørstiler og gir hjemmet ditt en varm og koselig atmosfære. Hos Sleepo finner du et bredt utvalg av kvalitetsrike trebord fra kjente merkevarer som gjør det enkelt å finne det perfekte bordet for deg og ditt hjem.

Elegante design

Trebord kommer i en rekke ulike design, fra klassiske og tidløse til moderne og innovative. Hos Sleepo finner du et bredt utvalg av elegante trebord som passer inn i ethvert hjem. Velg mellom ulike størrelser, fasonger og farger for å finne det perfekte bordet for deg.

Funksjonelle løsninger

Trebordet er ikke bare et vakkert møbel i hjemmet ditt, men det kan også være en funksjonell løsning for å oppbevare ting og tang. Hos Sleepo finner du trebord med praktiske skuffer, hyller og oppbevaringsplasser som gjør det enkelt å holde orden i stuen eller på soverommet.

Bærekraftige valg

Hos Sleepo bryr vi oss om miljøet og tilbyr derfor et bredt utvalg av bærekraftige trebord. Velg blant bord laget av FSC-sertifisert tre eller resirkulert materiale for å redusere belastningen på miljøet og gjøre et mer bærekraftig valg til hjemmet ditt.

Enten du er på jakt etter et elegant og tidløst trebord eller en funksjonell løsning med oppbevaringsplass, kan du finne det hos Sleepo. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsrike trebord fra kjente merkevarer til konkurransedyktige priser.

Frågor? Kontakta vår kundeservice på telefon +468208770 eller e-post info@sleepo.no

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;