Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

VALNØTTBORD

Valnøtt er en relativt eksklusiv tresort som gir et luksuriøst preg til hjemmet. Materialet er robust og slitesterkt med vanligvis en mørkere nyanse. Da valnøtt er et dyrere materiale, brukes ofte valnøttfiner på valnøttbord da dette gir en lavere pris.

Valnøttbord - Tidløst, elegant og funksjonelt

Valnøtt er en av de mest ettertraktede tresortene når det kommer til møbler. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor - valnøttbord har en naturlig eleganse som passer inn i alle hjem. I tillegg er det et hardt og slitesterkt treslag som tåler daglig bruk over lang tid.

Valnøttbord - Perfekt for enhver anledning

En av de største fordelene med et valnøttbord er at det passer til enhver anledning. Enten du har gjester over til middag eller bare vil ha et sted å plassere bøker og magasiner, vil et valnøttbord være perfekt for deg. Det gir en følelse av varme og komfort, samtidig som det er enkelt å vedlikeholde.

Valnøttbord - En investering for fremtiden

Valnøtt er en av de mest holdbare tresortene som finnes, og det betyr at et valnøttbord vil vare i mange år fremover. Det kan være litt dyrere enn andre typer bord, men det er absolutt en investering for fremtiden. Du vil ikke angre på valget av et valnøttbord når du ser hvor godt det holder seg over tid.

Valnøttbord - Velg det som passer best til ditt hjem

Det finnes utallige varianter av valnøttbord på markedet, og det kan være vanskelig å velge det som passer best til ditt hjem. Du kan velge mellom ulike størrelser, former og design. Det er viktig å tenke på hvordan du vil bruke bordet, og hvor mye plass du har tilgjengelig.

Valnøttbord - Kjøp det hos Sleepo

Hos Sleepo finner du et bredt utvalg av valnøttbord til konkurransedyktige priser. Vi har bord i ulike størrelser og design, slik at du kan finne det som passer best til ditt hjem. Vi tilbyr også rask og sikker levering, samt en god kundeservice som vil hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha.

Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;