Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Vegghengt Nattbord

Et vegghengt nattbord er en praktisk og stilfull løsning for soverommet ditt. Ved å montere nattbordet på veggen, sparer du verdifull gulvplass og skaper en mer minimalistisk atmosfære. Du vil også ha enklere tilgang til rengjøring under nattbordet.

Relaterte kategorier

Hvorfor velge et vegghengt nattbord?

Et vegghengt nattbord er en praktisk og stilfull løsning for soverommet ditt. Ved å montere nattbordet på veggen, sparer du verdifull gulvplass og skaper en mer minimalistisk atmosfære. Du vil også ha enklere tilgang til rengjøring under nattbordet.

Vegghengt nattbord - Ulike stil og design

Vegghengte nattbord finnes i ulike stiler og designs, slik at du kan finne det som passer best til din personlige smak og innredningsstil. Enten du foretrekker et moderne og strømlinjeformet utseende, eller et mer vintage og rustikt preg, finnes det et vegghengt nattbord som vil passe perfekt inn i ditt soverom.

Plassbesparende løsning med vegghengt nattbord

Et vegghengt nattbord er spesielt egnet for små soverom eller rom med begrenset gulvplass. Ved å montere nattbordet på veggen, kan du frigjøre gulvplass og skape en luftigere atmosfære. Du kan også bruke den ekstra plassen under nattbordet til oppbevaring av bøker, magasiner eller andre personlige eiendeler.

Enkel montering

Å montere et vegghengt nattbord er enkelt og krever ikke mye tid eller verktøy. De fleste vegghengte nattbord leveres med nødvendig monteringsutstyr og enkel monteringsanvisning. Du trenger bare å følge instruksjonene og ha noen grunnleggende verktøy tilgjengelig.

Valg av materialer

Vegghengte nattbord kan være laget av ulike materialer, avhengig av din personlige preferanse og stil. Vanlige materialer inkluderer tre, metall og laminat. Hvert materiale har sine egne fordeler og karakteristikker. Tre gir en varm og naturlig følelse, mens metall gir et moderne og industrielt preg. Laminat er et slitesterkt og enkelt å rengjøre materiale.

Et vegghengt nattbord er en praktisk og stilfull løsning

Et vegghengt nattbord er en praktisk og stilfull løsning for soverommet ditt. Det sparer verdifull gulvplass, gir en mer minimalistisk atmosfære og gir enkel tilgang til rengjøring under nattbordet. Du kan velge mellom ulike stiler og materialer, slik at nattbordet passer perfekt til din personlige smak og innredningsstil.

Spørsmål? Ta kontakt med vår kundeservice på telefon: +468208770 eller epost: info@sleepo.no

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;