Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Karup SOVESOFA

Sovesofaen fra Karup er skapt for å ta liten plass og på grunn av sin enkle og stilige design passer den inn i de fleste hjem. Noen populære serier fra Karup er Roots sovesofa, Folk sovesofa, Lean sovesofa og Bean sovesofa. Scroll ned for å se hvilken sovesofa fra Karup som passer deg og ditt hjem best.

Populære sovesofaer fra Karup

Sovesofaene fra Karup er stilige, myke og minimalistiske. En sovesofa fra Karup er perfekt for de som bor på litt mindre flate. Karup Designs sovesofaer har to eller tre posisjoner, ryggstøtten er enkel å slå opp og ned. En løsning er å plassere sovesofaen på et gjesterom klar til å enkelt slås ut for overnattingsgjester.

Hvilken serie passer deg best?

Sovesofaen fra Karup er skapt for å ta liten plass og på grunn av sin enkle og stilige design passer den inn i de fleste hjem. Noen populære serier fra Karup er Roots sovesofa, Folk sovesofa, Lean sovesofa og Bean sovesofa. Klikk deg inn på Sleepo.no for å se hvilken sovesofa fra Karup som passer deg og ditt hjem best.

Mange sovesofaer fra Karup er FSC®-sertifisert

Usikker på hva det betyr at en sovesofa fra Karup er 100 % FSC®-sertifisert? Det betyr at sovesofaen er laget av tre som kommer fra bærekraftig skogbruk. Disse skogbruksvirksomhetene blir kontinuerlig inspisert for å sikre at de fortsetter å leve opp til FSCs strenge prinsipper.

Kjøp rimelige sovesofaer fra Karup

Vi selger et stort antall rimelige sovesofaer fra Karup på Sleepo, din senge- og interiørekspert med 100 000+ fornøyde kunder! ✓Åpent kjøp ✓Rask levering

Har du spørsmål om hvilken sovesofa fra Karup Design du bør velge?

Da er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +46 8 20 87 70 eller besøke oss i vårt showroom på Markvardsgatan 9, som ligger sentralt i Stockholm. Her hjelper våre senge- og interiøreksperter deg med å velge riktig sovesofa fra Karup.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;