Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

SLEEPO FAVORITES

BILLIE SERIEN

SOFA, LOUNGESTOL, SITTEPUFF

DIN NYE FAVORITT SOFA

Det er vanskelig å ikke elske vår sofa-serie Billie. Med sin imponerende form, herlig komfort og enestående utseende, blir Billie raskt en favoritt. Vår populære Billie-serie består av mange forskjellige varianter og størrelser, så enten du bor stort eller lite, vil det alltid være en Billie som passer deg.

MODELLER

2-, 3- og 4-seters SOFA

Sofaen Billie kommer i ulike størrelser, og starter med 2-seters, perfekt for deg med begrenset plass hjemme. Billie 2-seters har en bredde på 208 cm, og til tross for den mindre størrelsen, føles den solid og mister ikke sitt imponerende utseende. 2-seteren kan enkelt kombineres med en av de større størrelsene for å lage en komplett sofagruppe.

Hvis du derimot har litt mer plass hjemme, kan du velge vår mest populære modell, Billie 3-seters, som er 236 cm bred. Selv om denne modellen har en størrelse som er sammenlignbar med andre 3-seters sofaer, føles den likevel mer storslagen og luksuriøs uten å ta opp for mye plass.

Hvis du ønsker en enda større sofa, kan du velge å få med deg Billie 4-seters. Denne varianten er 282 cm bred og gir deg rikelig med plass. Til tross for sin store størrelse er 4-seteren et godt valg for deg som bor noen etasjer opp, da sofaen er delt i to og blir enklere å bære.

LOUNGESTOL OG SITTEPUFF

Har du allerede en sofa du elsker? Har ikke engang den minste Billie-sofaen plass i hjemmet ditt? Eller har du allerede bestilt en Billie-sofa og ønsker å utvide serien? Da kan vi tipse deg om at Billie også finnes som loungestol og sittepuff.

Loungestolen kommer i to størrelser. Den større er 120 cm bred og på grunn av sine generøse mål kan den også brukes som en liten 2-seters sofa. Hvis den føles for stor, finnes det en mindre variant av Billie, som er 95 cm bred.

Trenger du en ekstra sitteplass eller ønsker du noe å hvile føttene på? Si hei til sittepuffen Billie. Puffen har målene 95 x 95 cm, og i stoffene Creme Teddy og Beige Bouclé kan du også velge sittepuffen i størrelsen 95 x 73 cm.

DIVANSOFA

Er dere mange i familien eller har du rett og slett plass til en virkelig stor sofa? Da kan Billie Divansofa passe perfekt for deg. Med en romslig divandel hvor du kan strekke deg ut, tilbyr divansofaen avslapning på høyt nivå. Sofaen har en bredde på 292 cm og en total divandybde på 170 cm.

Akkurat som 4-seteren er divansofaen delt inn i to moduler for enklere flytting, uten å gå på kompromiss med utseendet. Sofaen finnes i to varianter – med divanen på høyre eller venstre side.

Har du ekstra plass i stuen? Kombiner gjerne din nye divansofa med den herlige Billie sittepuffen eller loungestolen.

STOFF

BEIGE BOUCLÉ

En tidløs favoritt i en sobert bouclé-stoff som det er vanskelig å ikke like. Med en teksturert finish føles stoffet luksuriøst og av høy kvalitet. Den melerte fargetonen kan oppleves både varm og kald avhengig av plasseringen og eksponeringen for lys. Stoffet er Easycare-merket, noe som betyr at det er behandlet for å motstå flekker og gjør bouclé til Billies mest holdbare stoff.

 • Sammensetning: Polyester (48%), Acetat (37%), Bomull (8%), Ull (7%)
 • Martindale: 35 000
 • Pilling: 3-4
 • Fargeekthet: 5
 • Øko-Tex-sertifisert

CREME TEDDY

Et mykt og koselig stoff som gir deg en omfavnelse når du synker ned i sofaen. Med en naturlig hvit farge og kremet base har stoffet en varm karakter som passer godt sammen med det meste. Akkurat nå elsker vi kombinasjonen av Billie i teddy-stoffet og vår fantastiske ullteppe Vienna! Stoffet krever litt mer forsiktighet enn bouclé-stoffet, men med riktig omsorg får du en sofa som varer lenge.

 • Sammensetning: Polyester (100%)
 • Martindale: 40 000
 • Pilling: 4-5
 • Fargeekthet: 5
 • Øko-Tex-sertifisert

NATURE

Billie i stoffet Nature er et nyere tilskudd sammenlignet med Bouclé og Teddy, men har blitt like elsket som sine forgjengere. Stoffets utseende har en klassisk følelse med en myk og glatt overflate. Fargen er melert i naturlige toner for en rolig og tidløs base. Akkurat som boucléen kan Nature ha både litt varmere og litt kaldere nyanser avhengig av omgivelsene og lyset.

 • Sammensetning: Bomull (63%), Lin (37%)
 • Martindale: 32 500
 • Pilling: 3
 • Fargeekthet: 4-5

Usikker på hvilket stoff du skal velge? Kontakt vår kundeservice via telefon eller e-post, så hjelper de deg med å sende stoffprøver.

DETALJENE

KOMFORT

Når du først ser Billie, kan den oppleves som stram og strukturert med fokus på utseendet. Men når du setter deg i en Billie for første gang, vil du bli overrasket over hvor utrolig myk og komfortabel sofaen er.

Sofaen er bygget på en solid trekonstruksjon med nozag-fjæring som hjelper til med å fordele komforten jevnt over hele sitteområdet. Billies sitteputer er fylt med kaldskum som sørger for at sofaen beholder formen sin uten å føles stiv og hard. Seteputene er også fylt med silikon, som er et allergivennlig alternativ for deg som ikke tåler dun.

PRODUKSJON

Billie er et håndverk fra start til slutt, og det er kun de mest erfarne møbelkonstruktørene som kan produsere denne sofaserien. Blant annet blir hver eneste pute fylt for hånd med fiber. Dette gjøres med ren følelse for å oppnå best mulig komfort og holdbarhet, noe som resulterer i at hver eneste Billie blir unik.

Produksjonen foregår i Europa og er ISO 14001-sertifisert, noe som garanterer at standardene for miljøledelse oppfylles. Her produseres din Billie av dyktige håndverkere ved hjelp av en blanding av tradisjonelle og innovative metoder. Før hver Billie-produkt forlater fabrikken, gjennomgår den grundige kvalitetskontroller for å sikre at sofaen lever opp til dine forventninger.

UTSEENDE

Billie er definitivt ikke som andre sofaer. Designen føles innovativ og moderne, samtidig som den er tidløs og som en fremtidig klassiker. Det er en sofa som med sin fyldige form og imponerende tilstedeværelse uten tvil trekker alles oppmerksomhet mot seg. Hvis du ønsker en sofa med fantastisk komfort og enestående utseende, er Billie-sofaen perfekt for deg!

PLEIEVEILEDNING

Billie er en fantastisk sofa der både komfort og utseende er vanskelig å slå. Imidlertid trenger Billie, på lik linje med mange andre sofaer, litt ekstra omsorg fra eieren med jevne mellomrom.

Putene i setet kan over tid oppleves som litt nedtrykte avhengig av bruk, men dette kan enkelt løses ved å massere putene og få fiberfyllingen på plass igjen. Gjør dette regelmessig for å forlenge levetiden og opprettholde komforten.

Generelt anbefaler vi at Billie, i alle tre stoffvariantene, støvsuges omtrent hver uke med et mykt munnstykke og lavt sugeeffekt.

BEIGE BOUCLÉ

Bouclé er en Easycare-stoff som er enkelt å ta vare på og som ikke trenger impregnering. Stoffet impregneres under produksjonsprosessen, og Easycare anbefaler ikke å påføre en annen impregneringsbehandling, da det kan påvirke effekten av den innebygde impregneringen.

Ettersom Bouclé-stoffet er Easycare-sertifisert, blir flekker ikke et like stort problem. Flekker kan best fjernes med varmt vann og litt oppvaskmiddel.

CREME TEDDY

Teddy-stoffet er litt mer sensitivt sammenlignet med Bouclé-varianten, men det er likevel et slitesterkt stoff som tåler bruk. Stoffet trenger ikke impregneres, men hvis du likevel ønsker å impregnere det, er det viktig å følge anbefalingene fra impregneringsleverandøren. Vi kan imidlertid ikke garantere hvordan stoffet vil reagere med den valgte impregneringen.

Hvis det skulle oppstå en flekk, anbefaler vi å bruke varmt vann og litt oppvaskmiddel.

NATURE

Billie finnes også i stoffet Nature, som er utrolig pent, men akkurat som Teddy-stoffet krever det litt ekstra forsiktighet. Vi anbefaler ikke impregnering av dette stoffet da det inneholder lin. Vær generelt forsiktig og unngå å bruke væsker og andre rengjøringsprodukter.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;