Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Watt & Veke Taklampe

Uansett hvilken type taklampe du leter etter, er vi sikre på at du vil finne den hos oss i Sleepo. Vi har taklamper til alle rom. Sjekk ut vårt brede utvalg av taklamper fra Watt & Veke nedenfor.

Watt & Veke taklampe for alle rom

Uansett hvilken type taklampe du leter etter, er vi sikre på at du vil finne den hos oss i Sleepo. Vi har taklamper til alle rom. Sjekk ut vårt brede utvalg av Watt & Veke taklamper!

Hvilken type taklampe fra Watt & Veke ser du etter?

Vi har mange forskjellige typer taklamper fra Watt & Veke. Vi har en taklampe til soverommet, en taklampe til stuen, en taklampe til spisestuen og en taklampe til hallen. Er du kanskje på jakt etter en tidløs taklampe som holder år etter år, anbefales taklampen Ellipse. Det er en taklampe i lin som finnes i ulike naturfarger som passer både til soverommet og stuen. Vi har også lintak som du kan ha i hallen, som gir et deilig lys gjennom linstoffet.

Tidløs belysning

Watt & Veke er et svensk merke som designer både belysning og boliginnredning. Watt & Veke har lang erfaring innen belysning og er et familieeid selskap. Taklampen Watt & Veke passer de interiørinteresserte som er på jakt etter en tidløs taklampe. Uansett hvilken type taklampe du leter etter fra Watt & Veke, er vi sikre på at du vil finne den hos oss.

Kjøp rimelige taklamper fra Watt & Veke

Vi selger et stort antall rimelige taklamper fra Watt & Veke med gratis frakt på Sleepo, din senge- og interiørekspert med over 100 000 fornøyde kunder! ✓Åpent kjøp ✓Rask levering.

Er det noe du lurer på?

Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice som hjelper deg med å finne riktig Watt & Veke taklampe på telefonnummer: +46 8 20 87 70 eller besøk oss i vårt showroom på Markvardsgatan 9, som ligger sentralt i Stockholm. Her vil våre senge- og interiøreksperter hjelpe deg med valg av Watt & Veke taklampe, hjertelig velkommen

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;