Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Flott salg på senger

Opptil 50% rabatt på senger

Billige senger

Her finner du vårt utvalg av senger til en kampanjepris. Hva som er billig er selvfølgelig individuelt, men generelt er en billigere seng egnet som en gjesteseng eller en midlertidig seng. I tillegg til senger har vi også rimelige produkter i kategoriene sengetøy, madrasser, møbler og interiør. I vårt utvalg av senger har vi mange forskjellige merker - inkludert velkjente Kinnabädden og Stjärnbädden.

Kjøp høykvalitets- og billige senger på nett av Sleepo!

Her finner du vårt utvalg av senger til en kampanjepris. Hva som er billig er selvfølgelig individuelt, men generelt er en billigere seng egnet som en gjesteseng eller en midlertidig seng. I tillegg til senger har vi også rimelige produkter i kategoriene sengetøy, madrasser, møbler og interiør. I vårt sengesortiment har vi mange forskjellige merker.

I vårt utvalg av billige senger finner du en rekke sengetyper. For eksempel selger vi kontinentalsenger, justerbare senger (hvor du kan bruke sengen som lenestol da disse sengene kan heves og senkes), sammenleggbare senger og rammesenger. Vi har også billige juniorsenger for de yngre i familien. Her finner du rimelige senger til soverommet ditt, til sommerhuset og gjestesenger som enkelt kan legges vekk når du ikke har besøk. Mange av sengene våre inkluderer de forskjellige sengepakkene som kan bestå av en tilhørende madrass og sengeben. Kjøper du en billig seng på nettet hos Sleepo, har du også et godt valg når det gjelder sengens dimensjoner - både i bredde og lengde. Vi tilbyr en rekke forskjellige størrelser på sengene våre, alt slik at du som kunde kan finne noe som passer dine behov. Kanskje du trenger en kontinentalseng i størrelsen 180 x 200 cm, eller leter du etter en enkeltseng med en stabil ramme? Eller du trenger en sammenleggbar seng, som er en klassisk gjesteseng, som lett kan brettes og legges vekk når den ikke trengs. Du finner alt dette i denne kategorien.

Klikk på sengen du er interessert i og les mer om sengens materiale, komfort og hvilken type madrass som er inkludert. Informasjon som for eksempel hvilken vekt sengen anbefales for og hvilken eventuell garanti som tilbys for dette kjøpet, finner du også i produktbeskrivelsen. Ved å lese det med små bokstaver kan du få verdifulle tips om hva som er riktig for deg - som kan gjøre det lettere for deg i søket, men også garantere at du blir fornøyd med sengen når det gjelder hjemmet ditt. Du har også muligheten til å gjøre forskjellige tilvalg når det gjelder å kjøpe billig seng. Du kan for eksempel velge hodegjerder, farger eller et madrassovertrekk til sengemadrassen. Du finner all slik informasjon når du klikker på det spesifikke produktet du er interessert i og vurderer å kjøpe online på Sleepo.

Besøk vårt Showroom eller kontakt kundeservice

Hvis du har spørsmål om sengene våre, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +46 8 20 87 70 eller besøk oss på Markvardsgatan 9 (bestill time) som ligger sentralt i Stockholm. Her vil våre sengetøyeksperter hjelpe deg med å velge riktig seng. Hjertelig velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;