Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift
HJEMME HOS

Louise Hjorth

En vakker vinterdag i slutten av november hadde vi den store æren av å komme hjem til Louise Hjort som går under navnet @louisehjorthdesign på Instagram. Louise er både designer og prosjektleder for forskjellige renoveringer og har designet flere av de stilige bokhyllene vi ser rundt på sosiale medier. Louises hjem utstråler luksus og vi er inspirert av alle detaljer, farger og det fantastiske interiøret!
Alle bilder i denne artikkelen er beskyttet av lov om opphavsrett
"Louises hjem utstråler luksus, og vi er inspirert av alle detaljene, fargene og det fantastiske interiøret!"

Pillar Vase

Hovedsoverom

Vi går direkte inn i det store soverommet som går i brune, koselige toner og gir en luksuriøs hotellfølelse med teppe og tekstiler i fløyel. Paolo-sengeteppet i en perfekt muldvarpbrun farge pryder den fantastiske sengen og på nattbordet ligger den vakre hvite vasen Pillar. Lenestolen, som er i en oransje rusten farge, bryter av på en fin måte samtidig som den passer inn i alle de andre møblene på soverommet.

Paolo Sengeteppe

Gjesterommet

På det magiske gjesterommet hadde noen ønsket å flytte inn. Med en mørkegrå farge malt på både tak og vegger, heftige stukkatur og mye tekstil, får vi også den ettertraktede hotellfølelsen her. Det vakre teppet på bildet er laget av den mykeste mohairull og er like hyggelig å kaste litt uforsiktig på sengen som å kose seg med i sofaen. I det store vinduet har Louise stylet med vår staselige bordlampe Triangle Cone. En tidløs lampe som passer inn i ethvert hjem.

Luxury Kid Mohair Pledd

"Med heftig stukkatur og mye tekstil får vi også den ettertraktede hotellfølelsen her."

Luxury Kid Mohair Pledd

Cone Lampefot  // TRIANGLE Lampeskjerm

PILLAR Vase

To spiseplasser

 I den store og luftige leiligheten er det plass til to spiseplasser. Den større passer i stuen hvor du også kan se den berømte bokhyllen som Louise selv har designet. Den andre spiseplassen er på kjøkkenet der familien ofte sitter sammen og spiser. Den eksklusive Gross-taklampen henger fra taket og passer perfekt inn hos Louise med sitt unike design. Lampen består av 37 klare glasskupler med en nydelig finish.

Gross Taklampe

PILLAR Vase

"Minimalistisk og stilig"

Passasje til stue

Gjennomgangen til stuen er i motsetning til de andre rommene i leiligheten i en lys farge. Det minimalistiske, men likevel uttrykksfulle Doodle-bildet, kommer i tre varianter og er en illustrasjon av Day Homes Creative Director Marianne Brandi. På gulvet er det mykeste teppet i ull som det er deilig å gå barbeint på. Granada er et fantastisk tykt, melert teppe med mye struktur og karakter. Louise har virkelig funnet en rød tråd i hjemmet sitt, og alt interiøret går sammen i magisk harmoni.

DOODLE 1 Maleri

GRANADA Ullteppe

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;