Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo ambassadør

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren  - @pernillawahlgren på Instagram.

Bli med Sleepo til Casa de las Estrellas - Pernilla Wahlgrens nye hus i spanske Marbella!

Pernilla, en av Sveriges mest elskede artister, influencere og TV-personligheter, har allerede et hus i Marbella som hun kaller Casa Rosa. For noen måneder siden bestemte hun seg for å kjøpe et større hus i samme område for å få en bolig hvor hele familien får plass. I huset Casa de las Estrellas har hun tenkt at hun skal få lov til å bli gammel og at barn, pluss barnebarn, skal kunne samles og omgås. Vi i Sleepo hadde den store æren av å besøke og dekorere huset!

Siden huset har et eldre preg, hvor pasteller og for sterke farger ikke helt passer inn, ønsket Pernilla å satse på en roligere og lysere fargeskala. Vi bestemte oss for å dekorere med noen av våre favoritter fra Sleepos sortiment hvor tonene er i naturhvitt og beige.

Huskjøpet inkluderte alle møbler og vi i Sleepo hadde frie hender til å skifte og gjøre om. For å bevare det autentiske spanske preget, valgte vi å beholde mye av de eldre møblene og blande det med moderne designobjekter fra vårt eget sortiment. Det ble et vellykket resultat og skapte en fantastisk balanse mellom det gamle og det nye.

Drømmer vi alle om et veldig koselig og avslappende soverom?

Pernilla Wahlgren er heller intet unntak. I hennes nye hus ligger hovedsoverommet i en egen etasje hvor det er stort bad, omkledningsrom og terrasse – et perfekt sted å trekke seg tilbake til etter en lang dag. Men for å øke hyggefaktoren måtte soverommets harde følelse mykes opp.

Vi gjorde nettopp det ved å introdusere et nydelig teppe, en Billie loungestol og massevis av fantastiske tekstiler. Sengen fikk et virkelig luksuriøst hotellutseende ved hjelp av vår populære sengegavl Art, med en hel haug med taktile pynteputer og fantastisk sengetøy.

Stuen ble en viktig plass i huset. Der ønsket Pernilla at det skulle føles innbydende, koselig og at møblene skulle være skikkelig komfortable.
Billie-sofaen ble det opplagte valget med sitt myke teddystoff, utrolig behagelige og sjenerøse størrelse. Fluffy-teppet i flokati-ull føltes også plettfritt med sin lange og koselige luv.
Pernillas høyeste prioritet var at alle barna hennes skulle trives og trives i huset.
At innredningen skulle føles tiltalende, spesielt for datteren Bianca, var viktig for at de skulle trives og ofte komme på besøk. Vi valgte derfor å innrede for en stor familie med fokus på plass til hele familien.
Husets spiseplass ble også ekstremt viktig å innrede på riktig måte. I kombinasjon med et eldre, antikk spisebord som allerede var på plass, valgte vi spisestolen Coco – en stor favoritt her på Sleepo! Disse skapte sammen med bordet en hjemmekoselig følelse der man gjerne sitter time etter time.

Arco Speil 5 711 NOK // Billie Lenestol 16 190 NOK // Fluffy Flokati Teppe 1 229 NOK

Store deilige tepper, i duse farger, var også i fokus. Vi valgte å investere i noen få tepper, men i store størrelser for å gi hvert rom et mer imponerende preg.
To av teppene som nå pryder gulvene til Casa de las Estrella er det fluffy teppet Fluffy og ullteppet Copenhagen.

I höst kommer du kunna se mer av inredningen när Sleepo besöker Pernillas hus i Wahlgrens Värld!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;