Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

linum

Linum er et svensk designmerke som i generasjoner har levert interiørdetaljer av høy kvalitet til hjemmets mange rom. Siden oppstarten i 1966 har Linum vokst til en internasjonal aktør med en fortsatt sterk visjon om bærekraftig og fremtidsbevisst produksjon. Linums uttrykk er sofistikert og urbant, med en tydelig taktil følelse. Det forseggjorte håndverket, sammen med sterke mønsterbilder og materialer av høy kvalitet, har gitt Linum en respektert posisjon i sin bransje.

Linum - Kvalitet og design i 50 år

Siden oppstarten i 1966 har Linum vært en del av den svenske designtradisjonen og produsert hjemmetekstiler som passer inn i alle svenske hjem uten å gå på kompromiss med kvalitet eller funksjon.

I mer enn 50 år har Linum designet og produsert tekstiler av høyeste kvalitet for alle hjem, uten å gå på kompromiss med design og funksjon. Produktene deres er designet for å pryde hjemmet ditt med tidløs design og tåler utallige vasker og mange års bruk. Du kan stole på at Linum-produktene dine er laget av materialer av høyeste kvalitet med nøye utvalgte pigmenter. Dette gjelder alle produktene i sortimentet, alt fra Linum putevar og Linum puter til sengetøy, forklær og duker. Invester i kvalitet og tidløs, stilig design av noen av Sveriges dyktigste designere for ditt hjem med Linums hjemmetekstiler.

Linum er rettet mot den bevisste forbrukeren som prioriterer kvalitet og design. Dette merkes i det faktum at alle produktene i sortimentet er sofistikerte og designet for å passe de som ikke går på kompromiss med holdbarhet, stilig design eller funksjon. Se Linum-tepper vevd med flott håndverk og materialer av høy kvalitet eller Linum-sengetepper som gjør soverommet ditt dekorativt og tidløst. For Linum er det ikke bare kvaliteten og utformingen av produktene som er viktig, men også å ta ansvar for produksjonen og sikre at den er bærekraftig for både mennesker og natur. Å ha en minimal miljøpåvirkning har vært en prioritet for selskapet helt fra starten, og du som forbruker kan være trygg på å være en del av dette.

Kjøp Linums kvalitetsprodukter trygt og enkelt på Sleepo.no

I dag finner du alt du trenger online, samt eksklusivt designede kvalitetstekstiler til hjemmet. Hos Sleepo finner du mange av Linums produkter med rask levering, både trygt og praktisk. Bestill enkelt online og velg i fred og ro fra et bredt spekter. I tillegg gir vi deg 14 dagers åpent kjøp og gratis retur. Handle dine Linum-produkter hos oss. Hvis du trenger hjelp med noe eller lurer på bestillingen din, er vår kundeservice glad for å være til tjeneste.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;