Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

SLEEPO FAVORITES

Fluffy Flokati Teppe

VÅR MEST POPULÆRE MATTE

En av Sleepos bestselgende produkter er vår herlige Flokatimatte Fluffy. Matten er laget av mykeste ull med ekstra mye materiale for en fantastisk høy kvalitet. Takket være den lange og fluffy luggen får du følelsen av å gå på skyer. Les videre og lær mer om favoritten Fluffy!

FARGER

størrelser

Tepper kommer i mange forskjellige størrelser, og det gjelder også for vår Fluffy. Med et spekter som starter på 70x140 og går opp til 300x400*, finnes det virkelig en Fluffy for alle rom. De vanligste størrelsene er 170x240 og 200x300, og de passer vanligvis perfekt sammen med de fleste sofaer og stueomgivelser. Fluffy Hvit finnes også som rundt teppe i størrelsene Ø160 og Ø200.

Hvis ingen størrelse passer deg helt, kan du også plassere to Fluffy-tepper ved siden av hverandre for å skape en ekstra stor og koselig flate. På grunn av teppets lange lugg er det enkelt å skjule sømmen.

Usikker på hvilken størrelse du trenger? Vår Teppeguide hjelper deg!

*Størrelsesutvalget kan variere litt avhengig av fargen.

KVALITET OG FØLELSE

Fluffy er uten tvil et helt fantastisk teppe laget av 100% ren, ny premiumull fra New Zealand av aller høyeste kvalitet. Vårt teppe er produsert med ekstra mye materiale (2800 g/kvm), noe som skaper en fyldigere og luksuriøsere følelse. Den lange luggen er utrolig myk og øker kosfaktoren i alle rom der teppet blir plassert. Ull er også et naturlig smussavvisende materiale som er slitesterkt og har en lang levetid hvis teppet blir tatt vare på på riktig måte.

PRODUKSJON

Produksjonen av våre Flokatitepper foregår i Hellas, der de tradisjonelt blir håndvevd. Produksjonsteknikken er den samme som ble brukt da Flokatiteppene først ble produsert for flere hundre år siden, og teppene gjenspeiler derfor ekte gresk håndverk.

Noe unikt med produksjonen av Flokatitepper er at når de er ferdigvevd, blir de plassert i såkalte "Water Mills" – naturlige vannstrømmer i den greske fjellkjeden Pindos. Der får teppene ligge i flere timer og virvle rundt i det kalde fjellvannets sterke strømmer. Dette er det som gir Flokatiteppene sitt lurvete og levende utseende, samt den fluffy følelsen. Deretter blir de hengt til tørk utendørs, der solen får gjøre sitt.

Før teppene sendes videre til oss hos Sleepo, gjennomgår de strenge kvalitetskontroller for å sikre at alle tepper holder den aller høyeste standarden.

PLEIETIPS

  • Ull er naturlig smussavvisende, slitesterkt og har lang levetid hvis teppet blir tatt vare på på riktig måte.
  • Teppet har en ubefôret bakside som kan være glatt mot gulvet. Vi anbefaler derfor å bruke et teppeunderlag for å unngå glid og for å beskytte gulvet.
  • Rist teppet før bruk for å gi luggen mer fylde og fjerne overskytende ull.
  • Ulltepper kan lage lo, spesielt tepper med lugg. Dette er helt normalt og en av fibrenes egenskaper. Lotingen kan være mest intens når teppet er helt nytt. Imidlertid er det ingen garantier for at loting avtar over tid.
  • Støvsug teppet regelmessig og forsiktig med et innebygd børstehode/uten børste for å fjerne overskuddsfibre.
  • Hvis mulig, anbefaler vi å riste og luftet teppet jevnlig.
  • Roter teppet regelmessig for jevn slitasje.
  • Teppet bør ikke kjemisk renses.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;