Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Tempurguide - nyt nattesøvnen

Hva om kroppen din føltes så perfekt avslappet, nesten som om du svevde? Tempur-madrasser former og tilpasser seg nøyaktig kroppsformen og støtter deg på en måte som gjør at du føler deg nesten vektløs. Det unike Tempur-materialet er mykt der du vil ha det og fast der det er behov for det, slik at du kan våkne opp klar for dagen som ligger foran deg.

Fordeler med Tempur

Maksimal trykkavlastning

Absorberer og fordeler kroppsvekten jevnt. Sov komfortabelt hele natten.

Unik støtte for kroppen din

Tilpasser seg deg og gir akkurat den støtten og komforten kroppen din trenger.

Absorberer bevegelser

Beveg deg fritt uten å forstyrre partneren din eller bli forstyrret av deg selv.

Lang levetid

10 år garanti på madrasser og 3 år garanti på puter. Madrassene beholder minst 95% av høyden i 10 år, uten klumper eller kuler.

Sleepo er en autorisert forhandler av Tempur og en stolt partner siden 2013. Sleepo tilbyr markedets bredeste utvalg av Tempur-produkter og tilbyr markedets beste kundevilkår som prisgaranti, gratis frakt på alt i hele Sverige og åpent kjøp.

4 trinn til din beste nattesøvn

1. Velg pute, 2. Velg madrass, 3. Velg sengemodell, 4. Velg sengeserie


Velg følelse - Pute

Finn riktig pute for deg

Å velge riktig pute kan forbedre hvor godt kroppen din er plassert om natten, noe som påvirker søvnen din. Vårt brede puteutvalg inkluderer en rekke preferanser og sovestillinger.

En god pute som støtter hodet og nakken i en behagelig stilling er avgjørende for at du skal kunne nyte nattesøvnen. Å velge riktig pute kan forbedre sovestillingen din om natten og kvaliteten på søvnen din. Det temperaturfølsomme materialet som brukes i alle TEMPUR-puter mykner når det reagerer på kroppsvarmen, og tilpasser seg den naturlige bøyningen av hodet og nakken og gir optimal komfort og støtte. Dette lar deg slappe av og nyte en mer avslappet søvn.

 

For Tempur puter

Tempur sovepute Original

Den originale soveputen er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter for å sikre at den former seg nøyaktig etter konturene i nakke og hode, og gir dermed perfekt støtte og trykkavlastning for nakke- og skuldermuskulaturen.

For sovepute Tempur Original 

Tempur sovepute Millenium

Millennium er en videreutvikling av den klassiske Original-puten. Den fremre kanten vipper fremover med en buet kant og senkning i midten som gir nakken ekstra god støtte for alle som sover på siden. Millennium gir nakken overlegen komfort og støtte enten du sover på ryggen eller siden.

Til sovepute Tempur Millennium

Tempur sovepute Cloud Comfort

Cloud Comfort tilbyr en nyskapende balanse mellom mykhet og støtte. "En størrelse passer alle". Puten har en tradisjonell form og er designet med en spesiell innerdeksel som inneholder tusenvis av Tempur-mikroputer for å gi en avslappende myk følelse. Perfekt for de som ønsker støtten som Tempur kan tilby med en mykere, mer tradisjonell putefølelse.

For sovepute Tempur Cloud Comfort


Velg følelse - Overmadrass

Finn riktig madrass for deg

Sengemadrassen er den mest innflytelsesrike faktoren som avgjør om ryggen og kroppen støttes om natten. Akkurat som å sove godt er viktig for helsen og velvære, er det viktig å investere i en madrass av god kvalitet som gir personlig komfort og den støtten du trenger.

Tempur tilbyr tre serier av madrasser - hver med en unik følelse - og en rekke funksjoner. Alle Tempur-madrasser har det unike Tempur-materialet, som er formet i henhold til kroppens vekt og varme, for å gi trykkavlastning og personlig støtte. Og i motsetning til vanlige madrasser med minneskum, vil Tempur gå tilbake til sin opprinnelige form gjennom hele produktets levetid.

For Tempur sengemadrasser

Tempur Original overmadrass

Original overmadrass har den tradisjonelle faste følelsen med vektløs komfort som Tempur er kjent for. Madrassen er formbar og tilpasser seg nøyaktig kroppsformen din og gir riktig støtte og trykkavlastning når du sover. Et av Tempurs første produkter på markedet som har blitt solgt med stor suksess i mer enn 25 år.

For Tempur Original Madrass

Tempur Ice-Grey overmadrass

Ice-Grey overmadrass har den tradisjonelle vektløse Tempur-følelsen, akkurat som Original-overmadrassene, men er litt mykere. Madrassen er formbar og tilpasser seg nøyaktig kroppsformen din og gir riktig støtte og trykkavlastning når du sover.


Til Tempur Ice-Grey Madrass

Tempur Cloud overmadrass

Cloud overmadrass er for deg som liker å sove på en madrass med en mykere følelse. Cloud har en fantastisk komfort med en innovativ balanse mellom mykhet og støtte. Perfekt for alle som ønsker en myk seng med fleksibel vektløs komfort.

Til Tempur Cloud Madrass


Velg sengemodell

Den ideelle søvnopplevelsen kombinerer form og funksjon. Vårt utvalg av forskjellige design vil perfeksjonere soverommet perfekt og forbedre soveopplevelsen din

Tempur Kontinentalseng

En Tempur-kontinentalseng er en designet luksuriøs komplett løsning som består av tre deler. Den nedre delen består av en sengebunn, i midten er en tykk Tempur-madrass og på toppen er en Tempur-overmadrass som gir ekstra støtte og trykkavlastende komfort. Disse sengene er litt høyere, noe som gjør det enkelt å gå inn og ut. En designklassiker med sjenerøst volum.

Tempur kontinentale senger

Tempur Justerbar seng

Tempurs justerbare modeller er motordrevne kvalitetssenger. Sengebenene skrus direkte på underlaget. Den integrerte tykke madrassen ligger stødig på plass slik at den holder seg i alle stillinger. Du justerer deg jevnt og enkelt til den stillingen som passer deg best, da sengen har et motorsystem som gjør at hode- og fotende kan løftes og senkes. Over sengebunnen er det en Tempur-madrass som er tilgjengelig i forskjellige tykkelser, fasthet og funksjon.

Tempur Justerbare senger

Tempur Rammeseng

En rammeseng fra Tempur er en stilig funksjonell seng. Den består av to deler: sengebunn og sengemadrass. Den sterke trerammen har en innebygd skumfot og forhåndsinstallerte metallbeslag for enkel montering av sengbena. På toppen av sengebunnen er det en Tempur-overmadrass som er tilgjengelig i forskjellige tykkelser, med forskjellige styrker og funksjon.

Tempur Rammesenger


Velg sengeserie

Tempur Promise

Tempurs sengekolleksjon Promise er laget for det elegante rommet der komforten er i sentrum. Kolleksjonens rene linjer med det moderne preget gir en følelse av luksus. Nordisk design på sitt beste, ganske enkelt. Det 15 cm tykke laget av Tempur-materiale støttes av et stabilt og skånsomt lag med komfortskum for best mulig sovekomfort.

Tempur Promise

Tempur North

Kontinentalseng fra Tempurs North-serien er like vakker som den er behagelig. De tilbaketrukne bena og den avrundede nedre sengen gir sengen et fantastisk inntrykk av å sveve. Tempur North former seg nøyaktig etter kroppsformen for å gi deg den beste natts søvn. Kontinentale senger i Nord-serien kommer med en ni cm tykk overmadrass som gir deg en luksuriøs følelse og en godt tilpasset støtte som har blitt synonymt med Tempur. En myk polstring gir Deluxe-madrassen et ekstra elegant utseende, mens et lag med høyt konsentrert tempurmateriale gir ekstra støtte.

Tempur North

Tempur Relaxation

TEMPURs sengekolleksjon Relaxation er laget for det elegante rommet der komforten er i sentrum. De rene linjene med det moderne preget gir en stil som appellerer til utseendet med en følelse av luksus. Nordisk design på sitt beste, ganske enkelt. Det bærende underlaget av polyuretan støtter det totale laget av Tempur-materiale som er 15 cm tykt.

Tempur Relaxation


Flere fordeler

  • Allergivennlig & testet
  • Flere av produktene er CE-merket (medisinskteknisk produkt klasse 1)
  • Alle madrasser er TUV-testede, noe som betyr at de testes for stoffer som kan være skadelige for helse og & velbefinnende.
  • Øko-tex sertifiserte tekstiler (som betyr at de er testet for farlige stoffer)
  • Anbefalt av rygg- og nakkespesialister over hele verden.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;