Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift
HJEMME HOS

Sanne Josefsson

På en solrik og strålende dag i november ble vi invitert hjem til influencer Sanne Josefsson som går under navnet @sannealexandra på Instagram. Sanne er en jente som har mange baller i lufta når hun jobber heltid med blogg, Instagram og eget selskap. Noe som Sanne synes er viktig, er at hun vil føle seg rolig og harmonisk når hun er hjemme. Vi synes virkelig hun har klart å fange følelsen.
Alle bilder i denne artikkelen er beskyttet av lov om opphavsrett

Sanne Josefsson som går under navnet @sannealexandra på Instagram

"Noe som Sanne synes er viktig, er at hun vil føle seg rolig og harmonisk når hun er hjemme."

Celeste Vase 

monogram Pledd

STUEN - Hjertet i Hjemmet

I følge Sanne er stuen hjertet i hjemmet. Det er en veldig sosial og åpen plass hvor både familie og venner samles. Det koselige teppet på bildet er laget av den mykeste New Zealand-ullen og er deilig å varme seg i når du kryper opp i sofaen. Med et trendy og harmonisk uttrykk, passer Celeste-vasen magisk pent inn i det indre av Sanne hjem. Med en stor bukett i naturlige farger vil den være helt perfekt.

Spoon Gulvlampe

Et glimt inn på soverommet

Med et glimt inn på soverommet ser vi igjen myke farger i beige og nydelige tekstiler i lin. Hannelin-sengeteppet er veldig populært og passer i alle hjem med sin tidløse og pene design. Ellipse taklampe er også en stor favoritt og er fantastisk vakker i sin ovale form og jerseystoff.

Hannelin Sengeteppe

"Myke farger i beige og nydelige tekstiler i lin."

Ellipse Taklampe

Celeste Vase

Spisestuen - for hele familien

På Sannes kjøkken finner du vårt minimalistiske og meget stilige spisebord Pheno i svartbeiset eik. Bordet har god plass og har plass til hele den store familien.
Under spisebordet har Sanne valgt et slitesterkt og vakkert teppe i en frisk naturlig farge som er laget av tettere vevd sisal. Det perfekte teppet med lang levetid.

Pheno Spisebord 

Pheno Spisebord

DINAS Sisalteppe

"Minimalistisk og stilig"

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;