Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Vårens interiørtrender

VÅRENS TRENDER

Naturmaterialer, organiske former, taktile overflater pluss en og annen fargeklatt – la deg inspirere av vårens trender 2023.

farge

 Våren 2023 byr på en naturlig fargeskala med hvit og beige som base, men blandes også med spenstige, friske farger – der farger som blått, gult og rosa står i fokus. Den sterke koboltblå fargen er fortsatt høyaktuell, mens andre nyanser av blått, for eksempel den lyse himmelblå, har blitt stadig mer synlig i mange av vårens kolleksjoner.

Lene farger i rosa, solgul, fersken og til og med knallrødt skaper en deilig vårfølelse og passer godt til litt mer retroinspirert innredning som har fått en tydeligere rolle.


materiale

Når det kommer til materialer, fortsetter naturmaterialer å dominere. Keramikk og glass er fortsatt viktig, fremfor alt innen interiør og gjerne med en matt, spennende tekstur. Småmøbler og belysning i stein føles også fortsatt helt riktig.

Tre i ulike modeller og toner tar mye plass, mens ribbeflater og lekne, klumpete former også er en trendy favoritt. Dette kombineres best med myke tekstiler og lette ulltepper med bølgende mønstre, taktile strukturer og relieffer.

Form

Buede, sprudlende detaljer samt møbler og møbler i uregelmessige, organiske former sees mye i vårens designkolleksjoner.


Skandinavisk enkelhet blandet med japansk minimalisme fortsetter også å dominere. Lave møbler, kontraster mellom harde og myke materialer, sorte detaljer og rette linjer kombinert med runde former er noen eksempler på denne stilen.


Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;