Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

SLEEPO RABATTKODE

Her finner du aktuelle gunstige rabattkoder og tilbud på design og interiørdesign. Vi oppdaterer med nye rabattkoder regelmessig som kan brukes når du handler hos oss. Kodene på denne siden er bare gyldige i en begrenset periode.

RABATTKODER PÅ SLEEPO.SE

Hver rabattkode er gyldig på kjøpstidspunktet og kan ikke kombineres med andre rabattkoder med mindre dette er tydelig angitt i vilkårene i den spesifikke rabattkoden. For å bruke en kode, kopier den og skriv den inn i kassen, merk at koden må registreres i forbindelse med kjøpet og ikke etterpå.

Sleepo har et stort utvalg av senger, møbler og hjemmemøbler fra kjente merker som Tempur, Mille Notti, Beach House, Gant Home og mange flere. Vi tilbyr alltid raske leveranser!


 

Gyldige tilbud og rabattkoder hos Sleepo akkurat nå: 

MID SEASON SALE: Opptil 30% rabatt!*

Nå er midtveis-salget i gang med mange utvalgte favoritter til gode priser. Benytt sjansen til å gjøre et kupp allerede i dag

Gjelder så lenge lageret varer.

Opptil 50% rabatt på Senger!

Her på Sleepo tenker vi at soverommet skal være et fredelig sted, men samtidig stilfullt innredet. Med vårt brede utvalg av senger kan du oppnå dette uten problemer. Akkurat nå får du opptil 50% rabatt på alle * senger! Så finn din perfekte seng og sov godt, hele natten!

Gyldig inntil videre

Delta i enda flere kampanjer og SALG her!


 

Ny kunde?

10% rabatt på ditt første kjøp.

Velkommen. Abonner på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt første gang du handler. *

* Rabatten gjelder for ditt første kjøp på Sleepo.se. Gjelder vanlige priser når du handler for over 499 kr. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;