Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Rundt speil

Et rundt speil er en tidløs klassiker som passer like godt i moderne minimalistiske hjem som i vintage-inspirerte interiørstiler. Med sin enkle og elegante form gir det rommet en følelse av letthet og romslighet.

Rundt speil - en tidløs klassiker

Et rundt speil er en tidløs klassiker som passer like godt i moderne minimalistiske hjem som i vintage-inspirerte interiørstiler. Med sin enkle og elegante form gir det rommet en følelse av letthet og romslighet.

Velg riktig størrelse på ditt rundt speil

Når du skal velge størrelsen på ditt rundt speil, er det viktig å tenke på hva det skal brukes til og hvor det skal henge. Hvis du vil ha det som et statement-stykke over peisen eller i gangen, kan du velge en større størrelse for å virkelig få frem effekten. Hvis du derimot vil bruke det som en del av et bildevegg-oppsett, kan mindre størrelser være mer passende.

Materialer og rammer for rundt speil

Runde speil kommer i en rekke forskjellige materialer og rammer, slik at du kan finne en som passer perfekt til din stil. Hvis du vil ha en minimalistisk look, kan du velge et rundt speil med en slank svart ramme. Hvis du vil ha en mer rustikk følelse, kan du velge en ramme i tre eller en som har en vintage patina.

Oppheng av rundt speil

Når du henger opp et rundt speil, er det viktig å sørge for at det er sikkert og stabilt. Hvis du henger det på en vegg, må du sørge for at det er festet til en solid og jevn overflate. Hvis du vil plassere det på en hylle eller et bord, må du sørge for at det står stødig og ikke kan velte over.

Oppsummering

Et rundt speil er en tidløs klassiker som kan brukes i en rekke forskjellige interiørstiler. Ved å velge riktig størrelse, materiale og ramme, kan du skape en unik stil som passer perfekt til ditt hjem. Og husk, når du henger opp ditt rundt speil, må du sørge for at det er sikkert og stabilt.

Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;