Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Putetrekk

Pynt opp og gi liv til hjemmet med stilige putetrekk Bland og match fine pynteputer og putevar i mange forskjellige materialer, former og farger, for eksempel beige putevar, for å skape et harmonisk og unikt utseende. Det er noe for enhver smak her, så ta en titt på vårt brede utvalg for å finne pynteputer & putetrekk som passer din stil.

Putetrekk

Pynt opp og gi liv til hjemmet med stilige pynteputer og putetrekk Bland og match fine pynteputer og putevar i mange forskjellige materialer, former og farger, for eksempel beige putevar, for å skape et harmonisk og unikt utseende. Det er noe for enhver smak her, så ta en titt på vårt brede utvalg for å finne pynteputer & putetrekk som passer din stil.

Putevar i populære design

Et av de enkleste og billigste triksene for å gi en ny følelse eller stil til et rom er å oppdatere med nye pynteputer og putetrekk i forskjellige farger og materialer. I vårt brede utvalg av pynteputer og putetrekk er det noe for enhver smak. Velg mellom populære pynteputer og putetrekk i beige og hvitt for en harmonisk følelse, eller hvorfor ikke ha et fargeklikk som kontrast og livre opp rommet? Du kan velge alle våre pynteputer og putevar i flere populære standardstørrelser, som putetrekk 50x50, putetrekk 60x60, putetrekk 65x65, putetrekk 40x40, putetrekk 50x90, putetrekk 45x45, putetrekk 40x60, putetrekk og pynt 70x. Match med en fin rutete, og ditt nye utseende er komplett!

Putevar til vinterhagen

Hos oss på Sleepo finner du et bredt utvalg av stilige, rimelige og komfortable uteputer. Flere av våre utendørs puter er tilpasset det svenske klimaet og tåler regn, snø, sol og vind. Velg mellom vannavstøtende, slitesterke utendørspynt og putetrekk fra populære merker som Fatboy, House Doctor eller Chhatwal & Jonsson og finn favorittene dine til terrassen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;