Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Køyeseng

En køyeseng er tilgjengelig i flere forskjellige farger, former og størrelser. Tresenger, senger med skjulte skuffer og lagringsplass eller kanskje en køyeseng der den nedre halvdelen fungerer som en sofa? Det kan gi både ekstra plass og karakter til et lite rom. For barna vil køyesengen være et morsomt tilskudd til rommet med muligheter for hytter og en borg av tepper, og for studentleiligheten vil den gi ekstra sitteplasser til gjester, studie- og filmkvelder. Det er bare fantasien som setter grensene, så velg og kjøp en køyeseng på Sleepo i dag. Oppdag alle de kreative mulighetene som finnes her for både voksne og barn.

Rimelig køyeseng

Trenger du å frigjøre mer gulvplass til barnas lek? Vi selger praktiske køyesenger fra Mavis som gir deg mer plass i rommet - og samtidig mer soveplass. Det er potensial for en køyeseng fra Sleepo. Det sparer plass og kan samtidig brukes som alt fra soveplass til hytte for de minste.

Køyeseng i forskjellige modeller

En køyeseng er tilgjengelig i flere forskjellige farger, f.eks. hvit køyeseng, former og størrelser som køyeseng 120 cm. Tresenger, køyesenger med skjulte skuffer og lagringsplass eller kanskje en køyeseng der den nedre halvdelen fungerer som en sofa? Det kan gi både ekstra plass og karakter til et lite rom. For barna vil køyesengen være et morsomt tilskudd til rommet med muligheter for hytter og en borg av tepper, og for studentleiligheten vil den gi ekstra sitteplasser til gjester, studie- og filmkvelder. Det er bare fantasien som setter grensene, så velg og kjøp en køyeseng på Sleepo i dag. Oppdag alle de kreative mulighetene som finnes her for både voksne og barn.

Køyeseng for forskjellige rom

Enten det er en køyeseng til hytta, eller en køyeseng til barnerommet, må den være holdbar, stabil og av virkelig god kvalitet. Hos Sleepo garanterer vi at du finner senger som oppfyller alle krav, uansett hvilke rom du trenger dem til. Det er ingen som sier at køyesenger bare er for barn - noen ganger handler det bare om å spare plass på mindre områder, som for eksempel i sommerhuset hvor kosefaktoren bare blir høyere med en komfortabel køyeseng som gir rommet litt ekstra sjarm . Tenk praktisk, personlig og få en køyeseng i den modellen du foretrekker, alt for å øke komforten hjemme.

Køyesenger på Sleepo

Sleepo har et veldig stort utvalg av senger og også andre modeller av køyesenger som: Loftsenger og familiesenger, så finn din favoritt og gjør det enkelt for deg og bestill sengen online! Hvis du leter etter en juniorseng for de yngre i familien, har vi et stort utvalg også for dem. Vi tilbyr selvfølgelig åpent kjøp og rask levering, alt slik at du kan få sengen hjem og se hvordan det føles. Hvis det passer perfekt, er det bare å holde sengen og glede seg over det nye anskaffelsen.

Hvis du har spørsmål om køyesengene våre, kan du kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengetøyeksperter hjelpe deg med å velge riktig seng. Velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;