Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Juniorseng

Juniorsenger er uvurderlige i en overgangsfase mellom barneseng og en vanlig seng. Med en juniorseng får barnet muligheten til å strekke seg og sove godt mens du ikke trenger å bekymre deg for at barnet ditt skal falle ut av sengen. Juniorsenger er utstyrt med en høy kant for å forhindre ulykker. Dette er bare en av grunnene til at du kan sove godt når du har lagt babyen i en juniorseng.

Din nye rimelige juniorseng

En juniorseng er uvurderlig i en overgangsfase mellom barneseng og en vanlig seng. Med en juniorseng får barnet muligheten til å strekke seg og sove godt mens du ikke trenger å bekymre deg for at barnet ditt skal falle ut av sengen. Juniorsenger er utstyrt med en høy kant for å forhindre ulykker. Dette er bare en av grunnene til at du kan sove godt når du har lagt babyen i en juniorseng.

Når babyen har vokst ut av barnesengen, er en juniorseng neste trinn. Mange barn ønsker å sove i foreldrenes seng - og uansett hvor koselig det er, kan det ødelegge søvnkvaliteten på sikt. Med en juniorseng i god kvalitet sørger du for å forbedre både din egen og barnets søvn. Dette gjør at natten går raskere mens du også føler deg bedre om dagen. På Sleepo har vi juniorsenger for enhver smak som gjør livet lettere for både voksne og barn.

Hvis barnet ditt for eksempel liker prinsesser eller fly, er det en god sjanse for at vi har en seng som passer i vårt sortiment. Flere av produsentene våre har utviklet senger med spesielle temaer som gjør det morsomt å legge seg hver natt. I en familie med barn kan det være en stressende aktivitet å legge barna. En behagelig seng gjør det lettere å legge seg i tide.

Juniorseng med oppbevaring

Flere av juniorsengene våre kombinerer et vanlig soveområde med lagringsplass. Dette gjør juniorsengen til et smart møbel som tjener flere forskjellige formål. Med skuffer under sengen unngår du leker over hele gulvet etter en lang dag med leking. Du kan også legge babyklær i den innebygde garderoben. Et sengemøbel er spesielt bra hvis du bor i en leilighet med begrenset boareal fordi det frigjør mye plass i rommet.

Våre produsenter av juniorsenger er blant de beste i bransjen. Vi har det svenske selskapet Troll Nurseys produkter produsert i Latvia. Mavis er også et kjent merke som er representert i vårt sortiment.

Størrelsen på en juniorseng

Når du kjøper en juniorseng, er størrelse et viktig aspekt å huske på. Ettersom babyen fortsatt vokser, er det viktig å ikke kjøpe en seng som er for liten. Siden en juniorseng vanligvis har høyere kanter, kan det føre til at barnet treffer kroppsdeler mot de ytre kantene av sengen, og søvnkvaliteten vil lide. Da er det bedre å investere i en seng som er litt større enn forventet. Det gir barnet en seng å vokse i, og du trenger ikke å bekymre deg for at det raskt blir for lite.

Hvis du har spørsmål om juniorsengene våre, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengetøyeksperter hjelpe deg med å velge riktig seng. Hjertelig velkommen!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;