Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Pynteputer

Pynt opp og gi liv til hjemmet med stilige pynteputer. Bland og match fine pynteputer i mange forskjellige materialer, former og farger, for eksempel beige putevar, for å skape et harmonisk og unikt utseende. Det er noe for enhver smak her, så ta en titt på vårt brede utvalg for å finne pynteputer & putetrekk som passer din stil.

Stilige og rimelige pynteputer

Pynt opp og gi liv til hjemmet med stilige pynteputer og putetrekk. Bland og match fine pynteputer og putevar i mange forskjellige materialer, former og farger, for eksempel beige putevar, for å skape et harmonisk og unikt utseende. Det er noe for enhver smak her, så ta en titt på vårt brede utvalg for å finne pynteputer & putetrekk som passer din stil.

Pyntputer i populære design

Et av de enkleste og billigste triksene for å gi en ny følelse eller stil til et rom er å oppdatere med nye pynteputer og putetrekk i forskjellige farger og materialer. I vårt brede utvalg av pynteputer og putetrekk er det noe for enhver smak. Velg mellom populære pynteputer og putetrekk i beige og hvitt for en harmonisk følelse, eller hvorfor ikke ha et fargeklikk som kontrast og livre opp rommet? Du kan velge alle våre pynteputer og putevar i flere populære standardstørrelser, som pyntputer 50x50, pyntputer 60x60, pyntputer 65x65, pyntputer 40x40, pyntputer 50x90, pyntputer 45x45, pyntputer 40x60, pyntputer og pynt 70x100. Match med en fin pledd, og ditt nye utseende er komplett!

Pyntputer & putevar til vinterhagen

Hos oss på Sleepo finner du et bredt utvalg av stilige, rimelige og komfortable uteputer. Flere av våre utendørs puter er tilpasset det svenske klimaet og tåler regn, snø, sol og vind. Velg mellom vannavstøtende, slitesterke utendørspynt og putetrekk fra populære merker som Fatboy, House Doctor eller Chhatwal & Jonsson og finn favorittene dine til terrassen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;