Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Madrass Barnerom

Når vi snakker om madrasser til en barneseng, kan det fastslås at valget av barnemadrass er like viktig som når man kjøper madrass til en voksen. Madrassen barnet bruker skal være god å sove på og skal kunne vaskes.

Barnas madrass

Når vi snakker om madrasser til en barneseng, kan det fastslås at valget av barnemadrass er like viktig som når man kjøper madrass til en voksen. Madrassen barnet bruker skal være god å sove på og skal kunne vaskes.

Hvordan velger jeg en babymadrass?

For barneseng og vugge er det forskjellige typer madrasser å velge mellom. Madrass til barneseng har vanligvis en 5 cm tykk madrass, mens en barnemadrass til juniorsengen ofte er 8 cm tykk. Når du får en ny madrass er det viktig å huske at et barn sover en stor del av dagen, og derfor bør du huske at madrassen er blant de viktigste tingene du skaffer til barnet ditt. Vi har madrasser i forskjellige prisklasser og i forskjellige tykkelser, men de fleste har en fellesnevner, og det er at de har et avtagbart stoff som kan vaskes i maskin i 60 grader

Når du går i butikken for å få en skikkelig barnemadrass, er det noen ting som er viktig å passe på. Blant de viktigste er at madrassen har et avtagbart stoff som kan vaskes. Smårollinger svetter lett og det skjer ofte uhell, noe som betyr at både madrassen og stoffet skal kunne rengjøres. Det kan også være bra å tenke litt lenger frem og kanskje velge en såkalt plantemadrass som kan forlenges når barnet har vokst litt nærmere. En slik madrass har to eller tre deler, og du kan starte med å bruke en av delene og senere legge til utvidelsesdelene til madrassen.

En god madrass gjør en forskjell

Det at en barnemadrass skal ha et avtagbart trekk som kan vaskes i maskin er det viktigste, men det er også viktig å være observant hvis du har et allergisk barn. Hvis barnet er disponert for allergi, kan det være grunn til å få en allergisikker helsemadrass. Disse madrassene er laget av komprimert polyesterfiber. De er myke, har god luftsirkulasjon, puster og sprer varme og fuktighet veldig bra.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;