Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

design house stockholm

Design House Stockholm ble grunnlagt av Anders Färdig og startet som et kreativt produktutviklingsselskap for andre merker i 1992. Flere produkter har mottatt priser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus og Elle Deco Design Award.

Design House Stockholm - Stilig design

Handle stilig og moderne design fra Design House Stockholm, merket som skaper morgendagens klassikere. Her designes og produseres alt fra møbler til porselen, tepper og lamper.

Design House Stockholm for hele hjemmet

Design House Stockholm tilbyr et stort utvalg av forskjellige produkter til hjemmet. Med sin moderne stil er de et åpenbart valg for den trendbevisste kunden. Utvalget deres inkluderer for eksempel lysestake Design House Stockholm og Design House Stockholm teppe. Produktene har en nordisk enkelhet og eleganse som passer inn i mange hjem. Her på Sleepo har du muligheten til å velge fra et stort utvalg av produktene deres. Merket er også veldig lekent og livlig og de tør å utfordre hvordan et møbel eller en detalj tradisjonelt ser ut. De har blant annet laget egne varianter av den klassiske pinnestolen, der de lar ryggpinnene gå i litt forskjellige retninger.

Unikt design av Design House Stockholm

Design House Stockholm ble startet i 1992 av Anders Färdig. Fra begynnelsen utviklet dette designkollektivet produkter for andre merker, men fikk dem snart laget i eget navn. Gjennom årene har sortimentet vokst og inkluderer i dag også en samling klær. En lysestake fra Design House passer godt som en verdsatt gave til deg selv eller noen andre. Hvis du trenger en større lyskilde, tilbyr merket flere modeller av Design House Stockholm lampe. Produktene er praktiske og har et særegent design eller et materiale som gjør dem unike. Arbeidslampene er for eksempel tilgjengelige både som en isblokk og i gull eller sølv. Nye produkter kommer stadig, se deg gjerne rundt her på hjemmesiden vår og se hva vi tilbyr.

Moderne og høy kvalitet

Design House Stockholm blir verdsatt som gaver takket være den høye kvaliteten og det unike og enkle designspråket. Bestill online hos oss på Sleepo og velg dine favoritter fra vårt store utvalg. Du har alltid et 14 dagers åpent kjøp, og vi tilbyr frakt. Vi vet at du vil ha varene dine hjem så snart som mulig, så vi sørger for å være raske. Velkommen til oss!

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;