Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Barneseng & madrass

Leter du etter en ny seng til barnet ditt? Så bør du sjekke ut vårt fantastiske utvalg av nydelige barnesenger fra merker som Mavis, Troll Nursey og mer. Barn elsker å ha et morsomt og hyggelig rom, og med en av våre barnesenger er rommet komplett. Praktiske køyesenger med smart oppbevaring er selvfølgelig inkludert i vårt sortiment.

Populære merker

Rimelige barnesenger

Leter du etter en ny seng til barnet ditt? Da bør du sjekke ut vårt fantastiske utvalg av nydelige barnesenger fra merker som Mavis, Troll Nursey med flere. Barn elsker å ha et morsomt og hyggelig rom, og med en av våre barnesenger er rommet komplett. Praktiske køyesenger med smart oppbevaring er selvfølgelig inkludert i vårt sortiment. Bare en køyeseng er et perfekt kjøp når du vil frigjøre lekeplass på barnets soverom og gjøre det lettere å oppbevare leker blant annet.

Ta gjerne en titt på vårt sortiment som inkluderer hvite lakkerte barnesenger samt køyesenger i to og tre etasjer, og oppdag noen av de utrolig billige barnesengene i høy kvalitet vi selger. Re opp sengen fint med en pute og sengetøy som du selvfølgelig også finner i vårt velfylte sortiment. I tilfeller der babymadrasser ikke er inkludert, finner du slike i passende størrelser hos oss. Når du leter etter en ny barneseng, finner du et stort utvalg av senger i forskjellige prisklasser og i forskjellige modeller hos oss. Vi selger barnesenger, vugger, barneseng 90 x 200 til juniorene, også kalt juniorsenger og voksende senger. I de såkalte voksesengene kan barnet - akkurat som navnet antyder - vokse, ettersom disse sengene kan utvides i lengde, noe som er en utrolig smart idé. Da trenger du ikke å kjøpe en ny seng til barnet ditt når det har vokst et antall centimeter i lengden. Voksesengen vil vare i mange år fremover.

Barneseng i flere modeller

For de minste barna tilbyr vi barnesenger. De fleste modeller i vårt sortiment er elegante klassikere som passer perfekt i alle typer barnerom. Barnesengene er vanligvis justerbare slik at du kan tilpasse dem til barnets behov. I tillegg legger vi stor vekt på å ha bare trygge barnesenger i vårt sortiment. Når du handler hos oss, kan du føle deg trygg. Du finner kampanjepriser på mange av sengene våre. Dette gjør det mulig å kjøpe møbler av høy kvalitet til virkelig gode priser. Ta en titt på våre kampanjetilbud når du dekorerer barnerommet ditt - her kan du spare mange hundrelapper. Klikk på produktet du er interessert i for å lese mer om produsent, dimensjoner og hvordan barneseng er testet.

Hvis du har spørsmål om barnesengene våre, kan du kontakte vår kundeservice på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besøk oss på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil våre senge-eksperter hjelpe deg med å velge riktig barneseng. Hjertelig velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;