Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

stoff copenhagen

STOFF Nagel er et dansk merke grunnlagt i 2015, kjent for gjenopplivingen av den ikoniske STOFF Nagel lysestaken. Den klassiske designen ble lansert med hjelp av Werner Stoffs originale tegninger, og siden den gang har flere produktserier fra 1960-tallet blitt gjenopplivet. Den funksjonelle designen berører den skandinaviske minimalismen, og den stablerbare metoden gjør at du kan kombinere og skape individuelle skulpturer med et uendelig antall moduler. Den ikoniske designen betraktes som et kunstverk - en personlig erklæring med kunstnerisk frihet klar til å anta formen av sin eiers unike kreativitet.

Stoff Copenhagen

Er du på utkikk etter kvalitetstekstiler til ditt hjem? Da bør du sjekke ut vårt brede utvalg av Stoff Copenhagen. Med fokus på skandinavisk design og bærekraftige materialer, tilbyr Stoff Copenhagen tekstiler av høy kvalitet som vil løfte ethvert rom i hjemmet ditt.

Stoff Copenhagen - Tidløs skandinavisk design

Stoff Copenhagen er kjent for sin tidløse skandinaviske design som kombinerer funksjonalitet med estetikk. Enten du er ute etter gardiner, puter, tepper eller annet interiør, så vil Stoff Copenhagen ha noe som passer perfekt til din stil.

Bærekraftige materialer og produksjon

Vi i Stoff Copenhagen er opptatt av å ta vare på miljøet, derfor bruker vi kun bærekraftige materialer i produksjonen av våre tekstiler. Ved å velge Stoff Copenhagen bidrar du til en mer bærekraftig fremtid.

Skap en unik atmosfære i hjemmet ditt

Med Stoff Copenhagen kan du enkelt skape en unik atmosfære i hjemmet ditt. Velg blant et bredt utvalg av farger, mønstre og teksturer for å skape ditt drømmeinteriør.

Kjøp Stoff Copenhagen hos Sleepo

Hos Sleepo finner du et stort utvalg av Stoff Copenhagen produkter til konkurransedyktige priser. Utforsk vårt sortiment og gi hjemmet ditt et løft med kvalitetstekstiler fra Stoff Copenhagen.

Spørsmål? Ta kontakt med vår kundeservice på telefon: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;