Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Sprinkelseng

Alle foreldre vil at babyen deres skal sove fredelig og trygt. Hos Sleepo har vi et stort utvalg av barnesenger i forskjellige stiler som oppfyller de høye sikkerhetskravene. En sprinkelseng er barnets første egen seng, og vi kan tilby et stort utvalg av forskjellige modeller. I dag er finnes det sprinkelsenger i forskjellige stiler for at du som forelder skal kunne velge en som passer dine behov og som er inn i husets eksisterende interiør.

Stort utvalg av sprinkelsenger

Alle foreldre vil at babyen deres skal sove fredelig og trygt. Hos Sleepo har vi et stort utvalg av barnesenger i forskjellige stiler som oppfyller de høye sikkerhetskravene.

En sprinkelseng er barnets første egen seng, og vi kan tilby et stort utvalg av forskjellige modeller. Eksempler på produkter som er i vårt sortiment er Troll sprinkelseng. I dag er finnes det sprinkelsenger i forskjellige stiler for at du som forelder skal kunne velge en som passer dine behov og som er inn i husets eksisterende interiør. Hvitt tre er klassisk og passer inn i de fleste hjem, en vugge med hjul gjør at sengen enkelt kan flyttes mellom forskjellige rom, og en fargerik seng i en nydelig og moderne farge lyser opp i rommet.

For reise og utflukter

En hev- og senkbar seng gjør det lettere for ryggen når du vil løfte barnet ditt. Hvis du reiser mye, eller hvis barnet noen ganger sover med noen andre, kan det være bra å ha en reiseseng. Disse veier litt og er enkle å slå opp når de skal brukes. Mange merker som lager senger, produserer også madrasser og sengetøy. Se gjerne på hva vi har i vårt øvrige sortiment. Alle barnesenger vi selger, blir selvfølgelig inspisert og produsert i henhold til svenske krav, for å være trygge for barnet å sove i. En stor del av materialene som brukes er tre, et solid og vakkert råmateriale.

Bestill barneseng fra oss

Hos Sleepo håndplukker vi barnesenger fra merker som vi liker litt ekstra og ønsker å kunne tilby kundene våre. Vi er glade for å ha et stort utvalg av moderne, klassiske og trygge barnesenger der barnet ditt kan sove godt og trygt. 

Hvis du har spørsmål om barnesengene våre, kan du kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengetøyeksperter hjelpe deg med å velge riktig seng. Hjertelig velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;