Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Ng baby

Med 50 års erfaring vet NG Baby hva gode produkter og god kvalitet betyr. Her finner du sengetøy til barn, ammeputer, det populære lekeredet og mye mer til barnet ditt. Selskapet ble grunnlagt i 1959, og selv om det har gått mange år siden den gang, verdsetter NG Baby fortsatt høy kvalitet. Produktene er tilgjengelige i mønstre og farger som blir søte detaljer på barnets rom.

NG Babymadrasser, sengetøy og vugger

NG Baby er et merke som har eksistert i over 50 år og som produserer madrasser, sengetøy og vugger til babyer. Du får den høyeste kvaliteten både når det gjelder søm og design.

Med over 50 års erfaring vet NG Baby hva små barn trenger for å sove godt om natten. Utvalget inkluderer madrasser for barnesenger, dynetrekk, Ng stellebord og Ng baby sprinkelbeskyttelse. Sprinkelbeskytterne er designet for å passe sammen med merkets sengetøy. Ytterstoffet er alltid laget av 100% bomull. Sengetøyet er laget i enfarget stoff og med søte mønstre som passer for de minste. Materialene er allergivennlige og selvfølgelig brukes kun maling som er godkjent i henhold til svenske krav. Selskapet lar deg velge mellom materialer som bomull og lin. Ammeputer er også tilgjengelig i merkets sortiment, noe som gir god støtte og forenkler amming.

Ng Baby er et svensk merke som ble grunnlagt - og fortsatt ligger - i Emmaljunga, i Skåne. Merket produserer kvalitetsprodukter som er like klassiske som moderne. De lanserer forskjellige kolleksjoner som henter inspirasjon fra for eksempel New England-stilen, sirkus og fra prinser og prinsesser - alt slik at du kan finne den stilen som passer deg. En stellematte fra Ng er en myk og behagelig madrass og behagelig for babyen å ligge på. Ng babymadrass er produsert i forskjellige design og er basert på babyens behov. Madrassene er myke og komfortable med god luftsirkulasjon og er lette å tørke av. Sengen er fordelaktig matchet med en skjermtak som gir barnet privatliv når det er på tide å hvile.

Høy kvalitet fra svensk merkevare

Her på Sleepo tilbyr vi et stort utvalg og god pris på Ng-produkter for småbarn. Handler du Ng, får du produkter av høy kvalitet som er bra for barnet ditt og som forenkler hverdagen. Vi tilbyr deg alltid 14 dagers åpent kjøp hvis du trenger å sende varene dine tilbake. Med raske leveranser har du dine bestilte produkter i nær fremtid.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;