Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Jonathan Adler

Den ikoniske keramikeren, designeren, forfatteren og personligheten Jonathan Adler lanserte sin første keramikksamling på Barneys i New York i 1994. I dag har han egne butikker over hele verden og har tusenvis av nøye utvalgte forhandlere. Gjennom årene har Jonathan Adlers kolleksjoner blitt større og tilbyr alt du trenger for et elegant og personlig hjem - møbler, tekstiler og dekorative gjenstander. Imidlertid er hjertet fremdeles keramikken som dukker opp igjen i de nå ikoniske produktene Dora Maar, Gala og Muse.

Originalt med Jonathan Adler

To ord kan oppsummere Jonathan Adler; fargerikt og unikt. Hos Sleepo er det forskjellige typer produkter fra dette svært individuelle merket å velge mellom. Liker du sterke farger og dristige mønstre? Med Jonathan Adlers interiør får du noe som virkelig skiller seg ut.

Enten det er en Jonathan Adler-sebrafatet eller et håndkle laget av virkelig fin bomull i nydelige oransje striper, vil det garantert lyse opp hjemmet ditt på den aller beste måten. Hvorfor ikke et duftlys eller to, som kan spre en fantastisk aroma av appelsin og havsalt, eller kanskje røde rips og en hjemmekoselig duft av Earl Grey, for å virkelig gi hjemmet ditt et nytt nivå av kos.

Det skal ikke mye til for å fornye hvis Jonathan Adler er involvert. Jonathan Adler har alt for hjemmet, uansett hvilken stil du har. Å pakke et fint, mykt håndkle rundt deg selv når du kommer ut av dusjen blir bare enda bedre med en duft av skog og villmark i luften. Jonathan Adler vet nøyaktig hva ordet kreativ betyr, noe som betyr at det bare tar noen få små detaljer å endre hjemmet ditt og gi det mer personlighet. En flerfarget, mønstret pute gir liv i stuen eller soverommet, og med bladmønstrede gullfat får ethvert rom en helt ny status. La Jonathan Adlers produkter og interiør gi hjemmet ditt et mer personlig preg.

Handle Jonathan Adler på Sleepo

Individualitet er både forfriskende og morsomt. Finn Jonathan Adlers produkter til en god pris her i vårt store sortiment hos Sleepo, vi sørger for at de nye varene dine blir sendt hjem til deg raskt. Vi tilbyr også 14 dagers åpent kjøp. På denne måten kan du se og føle varene dine hjemme i fred og ro og falle for disse nye favorittene igjen.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;