Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo Ambassadør

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen - @kaspersen på Instagram.

KRISTINS FAVORITTER

 


 

hjemmet er et viktig sted

På slutten av 2021 startet vi i Sleepo et spennende ambassadørskap med programleder Kristin Kaspersen, en person hvis verdier er helt i tråd med våre egne. Vi forsto tidlig at hjemmet er et ekstremt viktig sted for Kristin. For en som vokste opp i et koselig hjem, hvor frokosten ble lagt opp kvelden før, ser man tydelig hvordan slike hverdagslige detaljer har preget Kristin. Hun er en varm og trygg person, ekstremt imøtekommende og omsorgsfull, noe som gjenspeiles i hjemmet hennes. For Kristin A & O skal det være koselig hjemme – et avslappende sted i en stresset hverdag med travel timeplan. Kristin er ikke bare programleder, hun driver også en suksessfull podcast, er forfatter og foredragsholder.

et innblikk i hjemmet til Kristin

De neste månedene vil vi gi deg et innblikk i en del av hjemmet til Kristin og vise hvordan hun har valgt å innrede med møbler og interiør fra Sleepo.

I første del av samarbeidet kan vi stolt presentere to kjempefine putetrekk med brodert tekst. De er sydd i myk fløyel med en Off White-tone og har hver et verdifullt budskap. Perfekt som gave til noen du liker, eller hvorfor ikke til deg selv?

Kristin har selv kalt putevarene: "Lean on me" og "I am here"Vi var selvfølgelig veldig nysgjerrige på hvorfor hun valgte disse to fine tekstlinjene.

"For meg har Lean on me flere betydninger. Det er noen å støtte seg til, som er der og støtter. På et putetrekk blir det også en innbydende beskjed å sitte ved siden av i sofaen, men også en gave med et hyggelig budskap."
"I am here kom en kveld da jeg så en film med sønnene mine. Det er noe jeg vil at de skal vite, at jeg alltid er der. På en myk pute passer budskapet også perfekt da du kanskje trenger noe å klemme noen ganger, og i sofaen er den alltid like ved hånden."
Perfekt som gave til noen du liker, eller hvorfor ikke til deg selv?

Kristin Kaspersen - Sleepo Ambassadør

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;