Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Vokseseng

Det er ingen tvil om at barn vokser raskt - klær og sko blir fort for små, og dette gjelder også senger. Med vokseseng fra Sleepo blir det litt lettere. Mye skjer under oppveksten til et barn, og noe som alltid er viktig er at de får en god natts søvn. Med en vokseseng for barn vil det være lettere å sikre at de får akkurat det, uavhengig av alder. Begynn med en mindre seng for mindre barn, og trekk deretter ut sengen når barnet vokser, slik at du ikke engang trenger å tenke på å kjøpe en ny seng på veldig lenge.

Vokseseng gjør det lettere å vokse raskt

Det er ingen tvil om at barn vokser raskt - klær og sko blir fort for små, og dette gjelder også senger. Med vokseseng fra Sleepo blir det litt lettere.

Mye skjer under oppveksten til et barn, og noe som alltid er viktig er at de får en god natts søvn. Med en vokseseng for barn vil det være lettere å sikre at de får akkurat det, uavhengig av alder. Begynn med en mindre seng for mindre barn, og trekk deretter ut sengen når barnet vokser, slik at du ikke engang trenger å tenke på å kjøpe en ny seng på veldig lenge. Det blir både smidig og enkelt. Vi selger hvite barnesenger som passer inn i de fleste barnerom, også når man vil gjøre forandringer i interiøret, takket være deres enkle, stilige design.

Rimelige vokseseng av god kvalitet

Hos Sleepo er det mange barnesenger, av svenske merker, alt i forskjellige modeller, størrelser og farger. Sengen er et ekstremt viktig møbel i hjemmet - det er tross alt der vi tilbringer en tredjedel av livet vårt - så det er viktig å virkelig gjøre en god investering. Enten du leter etter en køyeseng, dobbeltseng eller vokseseng, her er akkurat det du trenger til virkelig gode priser og virkelig god kvalitet, så du trenger aldri å gå på kompromiss. Det er bare å velge mellom alle alternativene, og med så mange vil det ikke være vanskelig å finne nye favoritter for hele familien.

Med det store og varierte utvalget på Sleepo, kan du finne barnesenger på nett til virkelig gode priser. Vi tilbyr også rask levering, slik at du kan få din nye, komfortable seng hjem så raskt som mulig og gi ditt barns rom ny komfort, stil og personlighet.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;