Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Justerbar seng 160 cm

Sengen er det viktigste møbelet i hjemmet ditt. Mange tror at sengen nesten bare er til å sove i, men det er enormt mange mennesker som legger seg på sengen for se film og serier de følger med på. Derfor er det enda viktigere å ha riktig type seng. Med en justerbar seng 160 får du sove ut hver natt slik at både du og kroppen din kommer til å ha det mye bedre.

Kjøp en ny, rimelig og justerbar seng 160 fra oss på Sleepo!

Sengen er det viktigste møbelet i hjemmet ditt. Mange tror at sengen nesten bare er til å sove i, men det er enormt mange mennesker som legger seg på sengen for se film og serier de følger med på. Derfor er det enda viktigere å ha riktig type seng. Med en justerbar seng 160 får du sove ut hver natt slik at både du og kroppen din kommer til å ha det mye bedre.
Hvis du går til anskaffelse av en justerbar seng 160, kan sengen tilpasses deg og kroppen din. Hvis du skal legge deg i sengen og se på mange episoder på serien du har fulgt med på lenge, er det viktig at du bruker en justerbar seng 160 riktig. For «TV-kikking» anbefaler vi at du bruker en mer «sittende» stilling, dette gjelder også hvis du skal ta en lengre powernap. Velger du en av våre justerbare senger, får du en justerbar seng som er utstyrt med en motor på både hode- og fotdelen og som styres med tilhørende fjernkontroll.

Etterhvert som du blir kjent med den nye, justerbare sengen på 160 cm, vil du lære om hvilke spesifikke innstillinger som er best egnet for å sove, se på serier og å ta seg en lur. Når du f.eks. skal se serier i sengen, vil den justerbare sengen din føles nesten som en fantastisk lenestol som du kan sitte eller ligge i. Hvis du skal ta deg en lengre lur, er det ifølge mange best å justere den justerbare sengen i halvt sittende stilling. Imidlertid lærer du best gjennom bruk. Du bør selvfølgelig bruke den innstillingen du føler deg mest komfortabel med.

Hvis du har rygg-, nakke- eller skulderskader, er en justerbar seng 160 et utmerket verktøy for å hjelpe deg med å avlaste kroppsdelen du har smerter i. Når du har en justerbar seng 160 hjemme, tror vi at det er smartest å prøve å finne den perfekte innstillingen med en gang.

Med en justerbar seng på 160 cm kan du gjøre det mye lettere for deg å komme opp og ned i sengen hvis du har problemer med ryggen. En annen positiv innvirkning som en justerbar seng 160 har, er at den motvirker snorking hos mange av våre kunder.

Enten du har medisinske problemer eller bare leter etter en utmerket seng, anbefaler vi en av våre justerbare senger.

En justerbar 160 seng i veldig høy kvalitet

Vi i Sleepo er forhandlere og har samarbeid med merker som produserer blant annet justerbare 160 senger av meget høy kvalitet. Her finner du kjente svenske kvalitetsprodusenter som Tempur, Jensen, Fridnäs, Kinnabädden og mange flere. Bedriftene vi samarbeider med har mange års yrkeserfaring og bruker solide materialer slik at opplevelsen av en justerbar seng skal være så god som mulig.

For å sikre at du er så fornøyd som mulig med en av våre justerbare senger, har du generøse garantibetingelser hos oss, noe som er en annen grunn til at du kan handle trygt på våre nettsider.

Alle våre 160 justerbare senger er av veldig høy kvalitet, men avhengig av hvilken sengetype du velger, kan fjærsystemet til madrassen være forskjellig mellom våre justerbare senger. Pocketsystemet består av fjærfylte lommer fordelt på en rekke soner - jo flere soner de har, jo mer effektivt tilpasser madrassen seg til kroppen din og gir dermed bedre avlastning. Velg mellom alle våre merker, modeller og farger - du vil garantert finne din drømmeseng blant våre justerbare senger som vil hjelpe deg å sove godt, natt etter natt, i lang tid fremover.

Kontakt kundeservice

Hvis du har flere spørsmål eller tanker angående senger og madrasser, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengeeksperter hjelpe deg med å velge riktig 160-seng. Hjertelig velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;