Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

garbo and friends

Handle slitesterke og myke tekstiler til barn og babyer i magiske mønstre og jordfarger fra Garbo and Friends. Garbo and friends ble grunnlagt i 2012 av illustratøren og designeren Susann Karlsson Nemirovsky som ønsket å skape en poetisk verden skapt for de minste i familien. Målet var å utvikle produkter som er vakre, slitesterke og inspirerende samtidig som de består tester når det kommer til både stil og kvalitet, slik at de deretter kan overleveres til en ny generasjon. Velg mellom magiske dynetrekk, sprossetrekk, tepper og mye mer fra merket i herlige materialer som muslin, bomull og lin!

Garbo and Friends: Kvalitet og bærekraftig design for barn

Garbo and Friends er et anerkjent svensk merke som tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets baby- og barneutstyr. Med fokus på bærekraftig design og materialer av beste kvalitet, har Garbo and Friends raskt blitt en favoritt blant foreldre over hele verden.

Unikt design og håndverk

Hos Garbo and Friends finner du et unikt utvalg av tekstiler, sengetøy, pledd og tilbehør til barnas rom. Hvert produkt er designet med øye for detaljer og kjærlighet til håndverket. Materialene som brukes er av høyeste kvalitet og er skånsomme mot barnets sensitive hud.

Bærekraftig produksjon

Garbo and Friends legger stor vekt på bærekraftig produksjon og har et sterkt engasjement for å redusere miljøpåvirkningen. Deres produkter er laget av organiske materialer som bomull og lin, og produksjonsprosessen er nøye overvåket for å sikre minimalt avfall og utslipp.

Populært blant designbevisste foreldre

Med sitt tidløse design og fokus på kvalitet, har Garbo and Friends raskt blitt en favoritt blant designbevisste foreldre. Produktenes myke farger og mønstre skaper en rolig og harmonisk atmosfære i barnas rom, samtidig som de tilbyr funksjonalitet og komfort.

Enten du leter etter en ny vugge til den nyfødte eller et lekkert sengetøy til barnesengen, har Garbo and Friends det du trenger for å skape et vakkert og behagelig rom for barnet ditt.

Oppdag den fantastiske verden av Garbo and Friends i dag og gi barnet ditt det beste av kvalitet og design.

Spørsmål? Ta kontakt med vår kundeservice på telefon: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;