Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

kirsch

Kirsch setter vinduet i fokus. Med dynamisk lysinnslipp, formtilpassede vindusinnredninger og klimasmarte løsninger, hjelper de mennesker med å skape vakre og funksjonelle innemiljøer. Kirsch produserer og markedsfører gardinstenger, skinner, gardintilbehør og forbrukerpakket solbeskyttelse.

Kirsch gardiner og persienner

Kirsch er merkevaren for deg som setter pris på kvalitet og design. Vinduer og gardiner er viktige deler av hjemmet som enkelt kan skiftes med enkle midler. Dette merket har alt du trenger.

Kirsch er et selskap som prøver å sette vinduer i fokus med sine produkter. Med sitt brede utvalg er de populære over hele verden og med over hundre års erfaring kan det sies at de har lykkes veldig bra i sin nisje. Hos Kirsch finner du forskjellige typer gardiner og persienner, solbeskyttelse og tilbehør for alle vinduer og smaker. Det er rett og slett enkelt å finne noe som passer fra deres utvalg som passer de fleste behov og stiler. Noen populære produkter gjennom årene er den allsidige og smarte gardinstangen Kirsch flexi og den klassiske Kirsch gardinstang. Vinduer og sollys er viktige deler av et lunt og koselig hjem, og med Kirsch blir arbeidet rundt det morsommere og resultatet bedre.

Kirsch ble grunnlagt i 1907 i Michigan av Charles W Kirsch som innså verdien av å ha virkelig gode produkter for å lykkes. På 1920-tallet begynte Kirsch å eksporteres til Europa, og suksesshistorien har siden vært et faktum. Det er altså et selskap med lang historie og lang erfaring i sin bransje! En del av Kirsch-gardinens suksess er at de finnes både ferdigpakket og også skreddersydd etter kundens mål. På denne måten passer de både for de som foretrekker enkelt og greit å ta med seg en ferdig vare og for de som foretrekker å måle nøye før de bestiller. Du finner også Kirsch persienner i deres utvalg, samt mange nyttige tilbehør som Kirsch gardinstang.

Kjøp Kirsch-produkter på Sleepo enkelt og trygt

Hos Sleepo kan du kjøpe Kirsch gardiner online med 14 dagers åpent kjøp hvis du mot formodning skulle finne ut at et annet mønster passer bedre hjemme hos deg. Kirsch gardiner er det riktige valget for de som ser vinduer og gardiner som en viktig del av hjemmets interiør og som ønsker å ta bevisste valg. Kjøp ferdige gardiner fra Kirsch, eller legg inn en skreddersydd bestilling - velg riktig alternativ for deg.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;