Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

markslöjd

Markslöjd har eksistert siden 1963, og som navnet antyder, arbeidet de først med brukskunst før belysningsvirksomheten overtok helt. Fra starten handlet det mye om dreide lampebunner i tre og tekstilskjermer. Omtrent alt ble produsert i Marks kommune.

Markslöjd lamper og belysning

Det er noe spesielt med Markslöjd, noe unikt i merkets fine kombinasjon av klassisk og moderne. Hos Sleepo finner du flere produkter fra dette prestisjetunge merket.

Markslöjd - en moderne klassiker

Varmt eller kaldt lys? Gulvlampe eller taklampe? Uansett er selve lampen minst like viktig som man tydelig kan se i Markslöjd. En velplassert og velvalgt Markslöjd-vegglampe kan gi karakter til ethvert rom, akkurat som alle andre Markslöjd-lamper. Vil du gi hjemmet en følelse av rolig atmosfære og hjemmekos? Ønsker du den en mer utfordrende stil med dristig innredning? Markslöjd har noe som alle liker og kan gjøre underverker for å heve statusen til et rom til et helt nytt nivå. La hjemmet ditt få ekstra smak av førsteklasses design.

Markslöjd innoverer hjemmet

En Markslöjd taklampe vil ikke bare være en lyskilde - den er altfor spesiell til det. Akkurat som vegglampene og gulvlampene Markslöjd har å tilby, vil design og kvalitet være tydelig og tiltrekke øyet. Med sitt store utvalg av produkter og utseende har Markslöjd noe som passer i de fleste hjem, enten du vil ha en enkel svart lampe som ikke skiller seg ut eller en mer tradisjonelt dekorert taklampe som blir en helt egen interiørdetalj. Felles for alle Markslöjds produkter er kvalitet til en god pris, slik at alle kan ta del i de fantastiske varene de har å tilby.

Sleepo har Markslöjd for alle

Leter du etter noe som kan fornye hjemmet ditt? Hos Sleepo finner du Markslöjd og andre lamper til en virkelig god pris. Vi tilbyr også rask levering når du bestiller fra vårt store utvalg, samt 14 dagers åpent kjøp, slik at du kan handle i fred og ro og bestemme selv hjemme om dine kjøp føles helt riktig for deg .

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;