Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Familieseng

Hos oss på Sleepo finner du stilige og rimelige familiesenger. Hva er en familieseng? Som navnet antyder, er det en seng som en hel familie kan få plass i. En familieseng er perfekt å ha i et sommerhus eller på et gjesterom eller siden den har mange soveplasser på så lite plass som mulig. En familieseng ligner på en køyeseng, men den nederste sengen er bredere enn den øverste.

Rimelige familiesenger

Hos oss på Sleepo finner du stilige og rimelige familiesenger. Hva er en familieseng? Som navnet antyder, er det en seng som en hel familie kan få plass i. En familieseng er perfekt å ha i et sommerhus eller på et gjesterom eller siden den har mange soveplasser på så lite plass som mulig. En familieseng ligner på en køyeseng, men den nederste sengen er bredere enn den øverste. Dette gjør at to personer kan sove nede, og en person, eller kanskje to barn, kan sove i sengen over. En familieseng er et perfekt kjøp hvis sengen sjelden brukes. Det passer også godt i et ungdomsrom med begrenset plass. Det er da mulig å sove i den øvre sengen og bruke den nedre delen som en sofa - alternativt som en gjesteseng for overnattende venner. Det at familiesengen har plass til så mange mennesker, betyr at du får mye valuta for pengene.

Familieseng forskjellige dimensjoner

Hos oss på Sleepo kan du kjøpe familiesenger fra merker som Mavis - navn som garanterer høy kvalitet. Du har muligheten til å velge mellom forskjellige design og modeller der dimensjonene varierer veldig. Vi selger for eksempel familiesenger i målene 80 x 120 x 200 cm, 90 x 120 x 200 cm og 90 x 140 x 200 cm. Dette gir deg muligheten til å finne noe som passer dine spesifikke behov. Flere av familiesengene vi tilbyr kan også demonteres, noe som gir deg ekstra fleksibilitet. Om nødvendig kan de plasseres i forskjellige rom eller til og med i forskjellige bygninger. Når det gjelder tilbehør til familiesengen din, vil du selvfølgelig også finne dette hos oss. Produkter som puter, madrasser, laken og putetrekk er enkle å kjøpe her på Sleepo. Du kan også kjøpe sengeskuffer som du kan supplere med, noe som gir deg god lagringsplass - en utmerket løsning for mindre rom.

Familieseng – gjør et godt kjøp

Vi selger familiesenger i forskjellige prisklasser - i tillegg tilbyr vi ofte kampanjepriser på senger. Dette gjør at du som kunde kan gjøre gode kupp og spare mye penger. Det lønner seg å handle hos oss. Under hvert produkt finner du blant annet hvilke vektbegrensninger familiesengene har, samt madrassdimensjoner og ytre dimensjoner - informasjon som hjelper deg med å finne ut om sengen passer til det rommet du har tenkt å ha den i. Forhåpentligvis vil dette lette kjøpet av familiesengen din slik at du blir en fornøyd kunde hos oss på Sleepo!

Hvis du har spørsmål om familiesengene våre, kan du kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengeeksperter hjelpe deg med å velge riktig seng. Velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;