Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Kurver

Vakre kurver gjør hjemmet koselig og er en praktisk detalj når det gjelder oppbevaring. Velg mellom tradisjonelle varianter flettet i naturlige materialer eller moderne i metall.

Kurver

Vakre kurver gjør hjemmet koselig og er en praktisk detalj når det gjelder oppbevaring. Velg mellom tradisjonelle varianter flettet i naturlige materialer eller moderne i metall.

Kurver er vakre og praktiske

Kurver plassert rundt i rommet gjør hjemmet til et koselig sted. I tillegg til å være en fin dekorativ detalj, er det også en praktisk løsning. Enten du velger å plassere de forskjellige kurvene i vinduet, på baderomshyllen eller i stuen, vil det være et naturlig sted å oppbevare ting. Små ting har en tendens til å havne litt overalt i hjemmet og kan gi et rotete inntrykk. Med praktisk lagring strategisk plassert, kan alt holdes pent på plass. Det er både små og store varianter som passer forskjellige steder i ditt godt utformede hjem. Finn en kurv på Sleepo som løfter interiøret ditt.

Naturlig fiber eller metall?

Tepper, leker, baderomsprodukter, strømledninger eller bare en interiørdetalj. Bruksområdet for en kurv er nesten ubegrenset. Velg størrelsen som passer det du vil ha kurven din til, eller kombiner forskjellige størrelser i samme stil. Har du designet hjemmet ditt i en naturlig eller tradisjonell stil? Kurver flettet i bambus, maisblader og andre naturlige fibre fullfører designet. De naturlige materialene kombinert med grafiske former eller en minimal tofargeseffekt gjør den nye kurven din til et vakkert blikkfang i hjemmet. For deg med et moderne hjem, er moderne metallkurver, med en minimalistisk og dramatisk design, en effektiv detalj å legge til interiøret ditt.

Store og små kurver

Trenger du store eller små kurver? Finn vakkert designede kurver på Sleepo. Velg mellom tradisjonell flettet i naturlig fiber eller moderne i metall. Det finnes mange praktiske varianter, som vaskekurv og brødkurv, men også dekorative som kan brukes som potter. Kjøp fra vårt store utvalg, så får du gratis frakt. Hos Sleepo får du alltid et 14-dagers åpent kjøp hvis den nye kurven din ikke passer.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;