Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Rammesenger

Her på Sleepo har vi et stort utvalg av rimelige rammesenger av god kvalitet, enten du er ute etter en dobbeltseng eller enkeltseng. Med sengebredder fra 75 cm til våre største dobbeltsenger på 180 cm, kan du enkelt finne den perfekte rammesengen for et gjesterom, barnets første rammeseng eller en dobbeltseng som gir komfort for alle som sover i den. Vårt brede utvalg av rammesenger gir deg sjansen til å finne akkurat den stilen du ønsker på soverommet ditt uten å gå på kompromiss med søvnkvaliteten. En elegant, tidløs design med madrass som fokuserer på komfort og støtte, kan løfte hele soverommet ditt. Våkn opp uthvilt hver dag!

Rimelige rammesenger i god kvalitet

Sengen er et av de viktigste kjøpene du gjør for ditt hjem. En god rammeseng av høy kvalitet, tidløs design og som gir deg en god natts søvn er en veldig klok investering.

Her på Sleepo har vi et stort utvalg av rimelige rammesenger av god kvalitet, enten du er ute etter en dobbeltseng eller enkeltseng. Med sengebredder fra 75 cm til våre største dobbeltsenger på 180 cm, kan du enkelt finne den perfekte rammesengen for et gjesterom, barnets første rammeseng eller en dobbeltseng som gir komfort for alle som sover i den. Vårt brede utvalg av rammesenger gir deg sjansen til å finne akkurat den stilen du ønsker på soverommet ditt uten å gå på kompromiss med søvnkvaliteten. En elegant, tidløs design med madrass som fokuserer på komfort og støtte, kan løfte hele soverommet ditt.

Våkn opp uthvilt hver dag!

Rammesenger av høy kvalitet for alle

Velg din nye rammeseng i flere forskjellige modeller og design. Ønsker du en fin rammeseng i sort, kan du finne alle bredder mellom 75 og 180 cm hos oss. Disse elegante og moderne rammesengene gir hele rommet en følelse av luksus. De slitesterke møbelstoffene gjør at rammesengen ser ny ut i lang tid, og kvalitetsmadrassene du finner hos Sleepo, gjør at den også føles som ny i lang tid. I vårt brede sortiment har vi mange forskjellige fjærsystemer, slik at du kan finne rammesengen som passer deg og dine sovevaner best. Vi selger rammesenger fra flere kjente merker som Kinnabädden, Mille Notti og Tempur samt Sleepos eget merke Sleepo Beds. Med en rammeseng fra oss garanterer vi deg en god natts søvn!

Finn din drømmeseng på Sleepo

Når du kjøper en av de komfortable og myke rammesengene vi tilbyr i vårt sortiment. For å sikre at du er fornøyd med sengen din, tilbyr vi også 14 dagers åpent kjøp! Med vår raske levering kan du våkne uthvilt i din elegante, komfortable og luksuriøse drømmeseng i nær fremtid.

Hvis du har spørsmål om rammesengene våre, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengetøyeksperter hjelpe deg med å velge riktig rammeseng, hjertelig velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;