Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Entrémøbler

Innred entréen med møbler som er både praktiske og stilige. Her har vi samlet en rekke produkter med gode oppbevaringsmuligheter som gjør hverdagen litt enklere uten at det går ut over utseendet. Utstyr entréen din med kleshengere, skostativ og andre funksjonelle møbler.

Relaterte kategorier

Kjøp dine nye, stilige og rimelige entrémøbler fra oss på Sleepo

Innred entréen med møbler som er både praktiske og stilige. Her har vi samlet en rekke produkter med gode og smarte oppbevaringsmuligheter som gjør hverdagen litt enklere uten at det går ut over utseendet. Utstyr entréen din med kleshengere, skostativ og andre funksjonelle møbler.

Stort utvalg av stilige og smarte entrémøbler med oppbevaring

Entréen er det aller første du og dine gjester møter når du kommer hjem, og derfor vil mange at entréen skal føles både hyggelig og imøtekommende. Her på Sleepo finner du stilige, smarte og rimelige entrémøbler i veldig god kvalitet. Enten du leter etter entrémøbler med oppbevaring, en benk eller kleshenger, lover vi at du finner det du leter etter hos oss på Sleepo!

I vårt brede utvalg av entrémøbler finner du alt fra, kleshengere,entrémøbler med speil, hatthylle, skohylle, entrémøbler med oppbevaring, entrémøbler for barn og mye mer. Du kan også få entrémøblene dine i flere forskjellige design og materialer som eik, svart, hvit, grå, beige, metall og tre.

Skap en imøtekommende og harmonisk følelse i entréen med entrémøbler fra flere kjente merker som Cinas, Design Of, Rowico, Woud, House Doctor, Hübsch, Bloomingville, HKLiving og Mavis samt Sleepos eget merke Sleepo Collection.

Utforsk vårt brede utvalg av entrémøbler og finn din favoritt!

Vi hjelper deg med valget av de rette entrémøblene

Hvis du fremdeles er usikker på hvilken størrelse, modell eller materiale du skal velge for entrémøblene dine, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer: 08-20 87 70 for å stille spørsmål eller bestille et besøk i vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger sentralt i Stockholm. Her vil våre eksperter hjelpe deg med å velge de rette entrémøblene, velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;