Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

nordal

Bak det danske merket Nordal står søsken-trioen Signe, Mads og Emil Nordal, andre generasjon i det familieeide selskapet. Med en felles forståelse for design, detaljer og materialer jobber de med å skape produkter som forteller en historie om hjemmet og menneskene som bor der. Nordals brede utvalg omfatter både møbler og mindre interiør for hele hjemmet.

Nordal: Skap stil og karakter i hjemmet ditt

Nordal er et anerkjent merke innen interiørdesign som kombinerer skandinavisk enkelhet med et hint av eksotisk og bohemsk stil. Enten du er ute etter møbler, belysning, tekstiler eller dekor, har Nordal et bredt utvalg av produkter som vil hjelpe deg med å skape et unikt og personlig preg i hjemmet ditt.

Kvalitet og kreativitet

Med fokus på kvalitet og kreativitet er Nordal kjent for sine unike design og håndverk av høy standard. Hvert produkt er nøye utformet for å tilføre karakter og sjarm til ethvert rom. Enten det er et vakkert tekstiltrykk, en elegant lampe eller et stilrent møbel, vil Nordal-produkter definitivt sette en spiss på din innredning.

Mangfoldig utvalg

Nordal tilbyr et mangfoldig utvalg av produkter som passer til ulike stiler og preferanser. Enten du foretrekker en minimalistisk og moderne stil eller en mer fargerik og bohemsk estetikk, vil du kunne finne noe som passer perfekt til ditt hjem. Nordal sitt brede sortiment gjør det enkelt å skape et personlig og unikt uttrykk i ethvert rom.

Kjøp Nordal hos Sleepo

Ønsker du å skape et hjem med stil og karakter? Utforsk vårt utvalg av Nordal-produkter hos Sleepo og la deg inspirere av deres vakre design og funksjonalitet. Med Nordal kan du skape et hjem som skiller seg ut og gjenspeiler din personlige smak og stil.

Spørsmål? Ta kontakt med vår kundeservice på telefon: +468208770 eller e-post: info@sleepo.no.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;