Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

DREAM KONTINENTALSENG

Kjøp Dream kontinentalseng online på Sleepo!

Dream a little Dream - For å oppnå en god søvnkvalitet trenger du en virkelig god seng. Når du sover godt, aktiveres kroppens immunsystem og viktige hormoner dannes, samtidig som produksjonen av stresshormoner reduseres. Med sengen Dream får du en uslåelig sovekomfort, og vi tilbyr alltid 90 dagers sovegaranti. Sov godt i sengen Dream!

Sengen Dream er laget av materialer av høy kvalitet for å skape en uslåelig sovekomfort. Med en treramme laget av svensk furu og en 5-sone pocketmadrass får du en seng som garanterer solid stabilitet, lang levetid og viktigst av alt - En virkelig god søvn.

Sov godt og føl deg bra i Dream kontinentalseng

Til den behagelige Dream-sengen følger det med en overmadrass laget av bambusfibre og lateks som har svært gode ventilasjonsegenskaper, noe som gjør at du sover svalt og behagelig om natten. Overmadrassen er også pikert, noe som gjør den ekstra føyelig og gir deg en omsluttende følelse når du ligger i den. I tillegg har overmadrassen en antibakteriell, dufthemmende og kjølende effekt, noe som gjør at du holder deg sval om natten og gir den en økt levetid.

Finn inspirasjon til Dream kontinentalseng her!

Sovegaranti i 90 dager

Vi synes det skal være enkelt, trygt og komfortabelt å kjøpe seng hos oss, og derfor får du alltid 90 dagers sovegaranti når du handler din Dream-seng. Hvis din nye seng føles for myk eller for hard, tilbyr vi muligheten til å bytte komfort på sengen. Ofte trenger man tid til å venne seg til en ny seng, og vi anbefaler derfor at du prøver sengen i minst 30 dager. Etter 30 dager og opp til 90 dagers bruk har du muligheten til å bytte komforten på sengen til enten mykere eller fastere mot en mindre kostnad.

Match med en sengegavl

Med en sengegavl som komplement til din Dream-seng, sørger du for å gi soverommet ditt et stilfullt løft som skaper den luksuriøse hotellfølelsen. Vi tilbyr et bredt utvalg av sengegavler i forskjellige former, farger, materialer og stiler som passer din seng på best mulig måte. Velg blant favorittene Art, Celine, Stella, Cleo eller Dream!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;