Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Garderober

Leter du etter en pent designet og funksjonell garderobe av høy kvalitet? Sleepo har et bredt utvalg av garderober for alle typer rom.

Stilige og funksjonelle garderober

Leter du etter en pent designet og funksjonell garderobe av høy kvalitet? Sleepo har et bredt utvalg av garderober for alle typer rom.

Garderober for alle typer rom

En garderobe skal smelte inn i interiøret, være praktisk og helst sluke mye innhold. På Sleepo kan du finne en funksjonell og stilig garderobe. Vi tilbyr en rekke løsninger enten du vil ha en garderobe til entré, soverom, gjesterom eller barnerom. Ta en titt rundt vårt sortiment og finn garderoben som passer deg. Velg mellom enkle eller doble garderober, forskjellige design av dører og flere forskjellige farger. Hvis du foretrekker praktiske skyvedører, har vi det også. Uansett hvilken type du velger, har vi lagt vekt på god kvalitet og funksjon. I tillegg skal garderoben være fin å se på og passe inn i andre møbler.

Garderober og garderober av høy kvalitet

Hos Sleepo kjøper du garderober og garderober online. Velg fra vårt store utvalg som vi har valgt fra de ledende og mest populære produsentene. God oppbevaring gjør det lettere å holde oversikt over alle klær og ting. Ta derfor en titt på kommodene våre og skapene som hjelper deg med å holde huset organisert. Du finner også et bredt spekter av kleshengere og stumtjenere/betjenter som gjør det lettere å holde orden og unngå at klær blir kastet litt overalt. Stumtjenere oppfyller også en funksjon av å gjøre rommet mer livlig og bli et blikkfang i interiøret. Heng gjerne morgendagens antrekk på den.

Stort utvalg av garderober

Hos Sleepo finner du en stilig garderobe som er funksjonell og av høy kvalitet. Enten du vil ha en garderobe til soverommet, barnerommet eller entréen, finner du den hos oss. Ta en titt på vårt store utvalg. Du har alltid et 14-dagers åpent kjøp, hvis du ikke er fornøyd og vil returnere varen.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;