Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

rätt start

Rätt Start er en svensk produsent av barne- og babyprodukter. Rätt Start har blant annet mange fine babyprodukter, leker, sengetøy og servise til barn. med Elsa Beskow, Det lille spøkelset Laban, Lille Anna, Tummen, Mummitrollet, Miffy og Pingu.

Rätt Start baby- og babyprodukter

Rätt Start er et svensk merke som har mange fine babyprodukter for de minste barna. Utvalget deres inkluderer kjente merkevarer og figurer som Bamse, Moomin og motiver fra Elsa Beskow. Barnesenger, servise og lamelldører er eksempler på deres utvalg.

Rätt Start produserer en rekke produkter for det lille barnet, som Moomin babygym og Rätt Start stellematte. En babygym hjelper barnet å øve på motoriske ferdigheter ved for eksempel å løfte nakken og rulle rundt. Fargerike figurer og et fint, polstret pledd å ligge på gjør det hele hyggeligere og morsommere. Merket produserer også sengetøy og madrasser av høy kvalitet som gjør søvnen mer behagelig. Gjennom årene har de laget sengetøy med kjente figurer hentet fra eventyrene og litteraturen, for eksempel motiver av Bamse, Lille Anna og Tummen. En musikkmobil over sengen som både beveger seg og spiller er fascinerende for det lille barnet. Produktet er selvfølgelig sikkerhetstestet.

Rätt Start produserer praktiske, morsomme, trygge og utviklende barne- og babyprodukter, med fokus på det lille barnet. Alle produktene er designet i samsvar med svenske sikkerhetskrav. En stor del av produktene er inspirert av eventyrmotiver. La også barna eller barnebarna bli kjent med figurene i Elsa Beskows Nissene i hatten. Et vakkert servise med for eksempel Tove Janssons Mummitroll blir en fin gave til ettårsdagen. Utvalget deres inkluderer også Rätt Start ammepute og flere modeller med Rättstart babygym. Alle produktene oppfyller en funksjon som gjør hverdagen enklere og som inspirerer barnet til å utvikle seg - alt for å gi barnet ditt den rette starten i livet.

Stort utvalg og praktiske produkter

Sleepo tilbyr et stort utvalg av produkter fra Rätt Start. Det er et kvalitetsmerke som vi er glade for å ha i vårt store sortiment. Enten du leter etter en ammepute til deg selv eller en gave, er merket det riktige valget for deg. Vi tilbyr alltid 14 dagers returrett når du bestiller fra oss.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;