Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

Loftseng

Loftsengen er en relativt enkel, men ifølge de som lever trangt, en genial oppfinnelse. Hvorfor bruke så stor plass på en seng som du uansett bare skal ligge i? Med en høy seng utnytter du gulvplass og takhøyde best mulig. På den ledige gulvplassen under sengen kan du for eksempel sette opp et skrivebord og dekorere et kontor. Et annet alternativ er å bruke plassen til oppbevaring - sett opp garderober og kommoder oppbevarer klærne dine lett tilgjengelig.

Rimelig loftseng fra Sleepo

Loftsengen er en relativt enkel, men ifølge de som lever trangt, en genial oppfinnelse. Hvorfor bruke så stor plass på en seng som du uansett bare skal ligge i? Med en høy seng utnytter du gulvplass og takhøyde best mulig. På den ledige gulvplassen under sengen kan du for eksempel sette opp et skrivebord og dekorere et kontor. Et annet alternativ er å bruke plassen til oppbevaring - sett opp garderober og kommoder oppbevarer klærne dine lett tilgjengelig. Kanskje det er plass til en bokhylle som holder orden på favorittbøkene dine. Med en komfortabel lenestol og leselampe ved siden av får du også en hyggelig plass der du kan kose deg ordentlig. De som bor i en liten leilighet opplever ofte at gjester må bruke sengen som sofa, men med en loftseng unngår du dette. Hvis du plasserer en sofa eller noen komfortable puffer under loftsengen, vil gjestene ha en komfortabel og koselig sitteplass mens du får ha sengen din i fred.

Spar plass med en loftseng

En loftseng er et utmerket sengealternativ for å spare plass i sommerhuset eller på hytta der man ofte bare har noen få kvadratmeter til det aller nødvendigste. Loftsenger er spesielt populære på barnerommet. Ikke bare frigjør de gulvplass som er nødvendig for lek, men de fleste elsker også å sove i en seng som du kan klatre opp til. Det er nesten like spennende som å sove i et trehus. Med gardiner rundt sengen, eller et sengetelt, blir rommet under sengen forvandlet til et perfekt koselig hjørne. Pynt med puter, kosedyr og lamper, og du får et sted som er ideelt for å lese godnatthistorier eller bare for å kunne være i fred en stund. Her kan barnet bruke fantasien og snart er rommet under sengen et kult piratskip eller et helt eget hus å invitere gjester til.

Loftseng som passer dine behov

Hos oss finner du loftsenger av god kvalitet fra flere forskjellige produsenter og i flere forskjellige modeller - vi har en loftseng som passer dine behov, uansett om sengen skal brukes i sommerhuset, ungkarshulen eller på barnerommet. Sengene vi selger er laget av solide og slitesterke materialer og har en stabil konstruksjon som er designet for å vare lenge. Du sover garantert trygt og godt hele natten i en loftseng. Velg mellom forskjellige høyder på loftsengen, de nedre sengene passer for mindre barn mens litt eldre barn og voksne sover godt og trygt, selv i en litt høyere seng. De høyere sengene gir selvfølgelig mer plass under sengen, noe som gir flere valgmuligheter angående interiøret. Flere av modellene har innebygde bord og benker som gjør det enda enklere for deg å innrede.

Hvis du har spørsmål om våre loftsenger, familiesenger eller andre køyesenger, kan du kontakte vår kundeservice på telefonnummer: +468208770. Her vil våre sengeeksperter hjelpe deg med å velge riktig seng. Velkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;