Fri frakt over 799 NOK (småvarer) Åpent kjøp & ingen tollavgift

gripsholm

Gripsholm er et merke som står for høy kvalitet og god design. Her finner du et bredt utvalg av hjemmetekstiler med mykt sengetøy og stilige putevar. Gripsholm tilbyr produkter som er rimelige, men som også føles luksuriøse med funksjonell bruk og stilig design.

Om Gripsholm

Gripsholm er et svensk selskap som produserer tekstiler til hjemmet i høy kvalitet og som følger de svenske håndverkstradisjonene. Sengetøy, puter og nydelige håndklær er alle produktene som inngår i selskapets sortiment.

Gripsholm for soverom, bad og kjøkken

Gripsholm tilbyr et omfattende utvalg av tekstiler til bad, soverom og kjøkken. Med et Gripsholm putetrekk i en farge eller mønstret, kan du enkelt bytte i stuen eller i stuen. Kombiner gjerne med Gripsholm dynetrekk i sengen, som er laget i klassiske mønstre, som rutete, og vevd i bomull eller sateng. Badet får en rask oppdatering med tykke, myke frottéhåndklær som med fordel matches med en ny badematte og et pent dusjforheng. Virkelig høy kvalitet og klassiske farger og mønstre er Gripsholms kjennetegn. Merket har også en spesiell kolleksjon bare for nyfødte. Ekstra myke materialer i sengetøyet får babyen til å sove godt.

Gripsholm henter inspirasjon fra slottsmiljøet

Navnet Gripsholm kommer fra slottet og skipet med samme navn. Fra disse miljøene henter selskapet sin inspirasjon, og resultatet er en stilig blanding av slottsmiljø og marine elementer. Lys og harmoni er stikkord som gjentas i hver nye kolleksjon fra Gripsholm. Med Gripsholms tekstiler skaper du et hjem som utstråler klassisk stilbevissthet. Selskapet jobber aktivt med å produsere produkter på en miljøvennlig måte, med hensyn til både mennesker og natur. Produktene er verdsatte gaver både i bursdager og i julen. Kanskje blir det et Gripsholm badeteppe eller et dynetrekk i myk sateng neste gang det er på tide å kjøpe en gave til noen?

Gode priser og god kvalitet

Hos Sleepo bryr vi oss om god kvalitet, og et eksempel på dette er Gripsholm sengesett. Når du handler hos oss, blir du tilbudt et bredt spekter av produkter som lar deg finne akkurat det du leter etter. Når du handler hos oss, får du alltid et 14 dagers åpent kjøp. I tillegg har vi rask levering av varene dine. Velkommen hit til oss! Se hele vårt store utvalg av rimelige og komfortable dynetrekk, putetrekk og laken.

Du har tidligere sett på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt over 799 NOK (småvarer)
Sleepo tilbyr rask levering i hele Norge.
Åpent kjøp & ingen tollavgift
Sleepo tilbyr åpent kjøp i 14 dager
;